Unni Askeland

Innlagt på sykehus i flere måneder

«Farmen Kjendis»-aktuelle Unni Askeland var lenket til senga.

UNNI ASKELAND: Kunsteren Unni Askeland har levd et innholdsrikt liv. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
UNNI ASKELAND: Kunsteren Unni Askeland har levd et innholdsrikt liv. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Hun er for tiden er hun superaktuell med sitt unike åsyn i kjendisversjonen av «Farmen» på TV 2. Gårdens diva blir Unni Askeland kalt av de andre deltakerne - og av seg selv, for øvrig.

Ikke uten grunn heller: Der hvor de andre hugger trær, lager gyngehester og syr klær, foretrekker Unni Askeland helst å ta seg en lur, lese bok eller tegne i fred oppe på storbonderommet.

Og så er hun blid, da. Hun smiler mye og snakker med alle. Til tross for sitt til tider vel bedagelige vesen, blir hun tilsynelatende godt likt av sine medforpaktere.

En alvorlig ulykke

Nylig gjorde hun et større intervju med TV 2, hvor hun byr på alt fra kjærlighet, brudd, sorg og utagerende festing tidligere i livet. Unni byr også på en alvorlig hendelse som skjedde utenfor farmorens hytte da hun var seks år gammel.

Unni hadde fått et nytt munnspill av faren sin da en jente kastet munnspillet hennes ut i veien, og Unni løp etter.

Det ble alvorlig, og førte til at hun så tidlig i livet ble lenket til sykehussengen i lang tid. «Pang», så ble hun påkjørt, skriver TV 2.

- Lårbeinet knakk rett av. Jeg var bevisstløs en stund. Så våknet jeg inne i gangen hos pappas onkel og tante. Jeg ble båret ut, og så sto alle der og så på meg.

Etter dette lå hun på sykehus i et halvt år, men til tross for sin unge alder kan hun ikke i dag huske at hun var lei seg eller redd på dette tidspunktet.

- Jeg tror bare at jeg er en ganske sterk person. De satte inn nagler med fire skruer i låret mitt, og jeg måtte ligge der på sykehuset med beinet i strekk i mange måneder. Jeg har fortsatt et stort arr på låret, sier hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet