Rydderevolusjonen:

Isabell så på sin nyfødte datter og tenkte: - Det her fortjener du ikke

Da datteren bare var fire dager gammel, kom det tragiske budskapet om Isabells kjæreste Kent.

RYDDEREVOLUSJONEN: Gjennom mange år kjøpte og hentet Isabell Nordal inn nye møbler, leker og klær uten å kvitte seg med det gamle. Nå har hele familien fått en ny start etter at de fikk hjelp av Rydderevolusjonen. FOTO: Beth-Kajsa Elveos
RYDDEREVOLUSJONEN: Gjennom mange år kjøpte og hentet Isabell Nordal inn nye møbler, leker og klær uten å kvitte seg med det gamle. Nå har hele familien fått en ny start etter at de fikk hjelp av Rydderevolusjonen. FOTO: Beth-Kajsa Elveos Vis mer
Publisert

Isabell Nordal disker opp med en real iskaffe med sjokolade i topp og i bunn. Kanskje trengs det litt ekstra styrke når hun nå skal fortelle om det som ikke har vært så lett å stå i.

Mange kjenner henne nok igjen fra TV2-programmet Rydderevolusjonen hvor programleder Desta Marie Beeder hjelper mennesker som har litt for mye ting med å få orden.

I programmet kommer det frem at Isabell har hatt 280 par med sko. Det kan jo nesten virke litt komisk, men leter man litt grundigere, finner man fort ut at det også er ganske hjerteskjærende grunner til at hun ender opp med et hav av fottøy. Disse grunnene skal vi komme tilbake til. Men først skal vi bli litt kjent med Isabell.

Kline i baksetet?

Årnes er en lite tettsted i landbrukskommunen Nes en liten time utenfor hovedstaden. Hit kommer tenåringsjenta Isabell fra Oslo for å bo på et ungdomshjem i regi av barnevernet. Året er 2001.

- Jeg hadde aldri tenkt at jeg skulle bli værende her, men jeg forelsket meg virkelig i Årnes, forteller hun.

Men det var ikke bare plassen som traff hjertet hennes. Ikke lenge etter at hun kom flyttende, møter hun en gutt som får tiden til å stå stille for henne. Og det som så skjer er som tatt ut av en scene fra NRK-serien Rådebank.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer