Viral video

Isaiahs gode gjerning har rørt en hel verden

Hjemløse Robin fikk livet sitt snudd på hodet etter at Isaiah kjørte forbi henne en dag.

I SJOKK: Hjemløse Robin (t.v.) fikk livet sitt snudd på hodet etter at Isaiah (i oransje munnbind, red.amn) kjørte forbi henne en dag. Foto: Skjermdump fra YouTube: Isaiah Garza
I SJOKK: Hjemløse Robin (t.v.) fikk livet sitt snudd på hodet etter at Isaiah (i oransje munnbind, red.amn) kjørte forbi henne en dag. Foto: Skjermdump fra YouTube: Isaiah Garza Vis mer
Publisert

Det finnes millioner av videoer på Tik Tok, og mange som legger ut sine hjemmesnekrede snutter på denne appen håper på å havne på den såkalte For You-siden.

Her vil det komme opp videoer som går viralt, eller noe som kanskje kan interessere akkurat deg. Det skal litt til for å få videoen sin på denne siden, men når man først gjør det tar det ikke lang tid før mennesker over hele verden har sett den.

Amerikanske Isaiah Garza er blant dem som har fått til dette. En av hans videoer kom nemlig opp på vår For You-side, og siden den gang har vi fulgt med på hva han har gjort.

Isaiah bruker nemlig plattformen til å hjelpe hjemløse i Los Angeles. Han har blant annet kjøpt mat og klær til mange, men også gitt bort en del penger. Men det var ett møte han la ut på Tik Tok som virkelig fikk folks oppmerksomhet.

Det begynte med at han kjørte rundt og oppdaget en dame som gikk rundt uten sko. Han spurte henne om det var greit at han kjøpte et par sko til henne - noe hun takket ja til.

Isaiah kommer tilbake med splitter nye sko, samt 40 dollar. Det tilsvarer cirka 350 norske kroner. Videoen har fått nesten to millioner likerklikk og har blitt sett hele åtte millioner ganger! Men dette skulle bare være starten på eventyret til Isaiah og hjemløse Robin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer