Kjøttsuppe

Italiensk kjøttsuppe

Italiensk kjøttsuppe
Publisert
Sist oppdatert

En varmende kjøttsuppe med fyldig smak. Du kan tilsette mer grønnsaker etter ønske, f.eks. gulrøtter og selleri.

(4 porsjoner)

◗    500 g storfekjøtt, f.eks. flatbiff eller mørbrad
◗    2 finhakket løk
◗    2 hvitløkbåter
◗    1 squash
◗    2 ss smør
◗    2 ss tomatpuré
◗    ½ ts salt
◗    ¼ ts pepper
◗    1 l kjøttbuljong (vann + terninger)
◗    3 dl (1 beger) lett crème fraîche
◗    2 ss pesto

Topping:
◗    1 ½ dl basilikum, hakket
◗    1 ½ dl revet hvit ost

1. Skjær kjøttet i små biter. Rens og hakk løk og hvitløk. Skjær squash i biter.

2. Stek kjøtt i smør i en gryte. Rør i tomatpuré, salt og pepper. Hell på buljong og la det koke i ca. 30 minutter. Tilsett squash og la det koke ca. 5 minutter til.

3. Rør i 2 dl crème fraîche og pesto og la det koke opp. Topp med crème fraîche, basilikum og ost ved servering.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer