Familie (3-7)

Italiensk pølsepasta

Publisert
Sist oppdatert






(Til fire personer)

4 italienske pølser av typen salsiccia
(italiensk kryddermedister som kan erstattes av grov, fersk pølse fra slakteren)
2 purreløk
1 bunt bladpersille
3 gulrøtter
2 fedd hvitløk
2 ss olivenolje til steking
salt og pepper
4 tomater
500 g spagetti
75 g parmesan

Brun pølseterniger godt. Legg dem til side og fres skiver av purre og gulrøtter og hakket hvitløk i ti minutter. Fres fem minutter til sammen med pølsene. Stek halve tomater på høy varme, de skal bli godt brune på begge sider.

Vend kokt spagetti i pølse og grønnsakblandingen sammen med vasket og hakket persille. Serveres rykende varmt med revet parmesan og stekte tomater.

Foto: KK
Foto: KK Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer