Hva Angrer Vi På?

- Jeg angrer på at jeg ikke tok meg mer tid

Firebarnsmoren Louise fikk en wake-up call og innså at hun hadde brukt tiden sin helt feil.

MER TID: Louise har tatt konsekvensen av sin anger og bruker mye mer tid på sitt yngste barn enn da de eldste var små.  Foto: All Over Press
MER TID: Louise har tatt konsekvensen av sin anger og bruker mye mer tid på sitt yngste barn enn da de eldste var små. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stressmorgener med vondt i magen og et stikk i hjertet når hun hadde vinket farvel og var på vei til jobben. Slik var hverdagen ofte for Louise Munk-Poulsen (40) da hennes tre eldste barn var små.

– Mannen min og jeg drømte om en stor barneflokk, og alle jentene våre er høyst ønsket. Men når jeg ser meg tilbake, ser jeg tydelig at vi hadde det litt for travelt og ikke var særlig reflekterte når det gjaldt valget av livsstil, konstaterer Louise. Hun ble mor første gang da hun var 27 år gammel. Og det kom raskt flere barn. 

På det tidspunktet jobbet hun som sykepleier og følte ikke helt at hun hadde havnet på riktig hylle rent karrieremessig.

LES OGSÅ: Fem tegn på at du er i ferd med å bli utbrent

Føltes meningsløst

– Jeg var fremdeles litt grønn og søkende. Økonomien var stram også, og jeg speilet meg mye i hvordan andre gjorde det. Samtidig var det tøft å gå hjemme med tre små barn, så selv om jeg nøt mammapermisjonen så mye jeg kunne, gledet jeg meg også veldig til å skulle tilbake i jobb.

– Når jeg endelig var sammen med dem, var både de og jeg slitne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer