Siri Kristiansen

– Jeg ba mannen min om å bli litt mer autoritær

Da Siri Kristiansen ble med i «Kompani Lauritzen», ante hun ikke at hun skulle komme tilbake som en annen person.

«KOMPANI LAURITZEN»: Siri Kristiansen meldte seg på «Kompani Lauritzen» for å bevise at hun var tøffere enn man kunne få inntrykk av da hun trakk seg fra «71 grader nord». Oppholdet i militærleiren skulle overraske henne på flere måter. FOTO: Matti Bernitz/TV2
«KOMPANI LAURITZEN»: Siri Kristiansen meldte seg på «Kompani Lauritzen» for å bevise at hun var tøffere enn man kunne få inntrykk av da hun trakk seg fra «71 grader nord». Oppholdet i militærleiren skulle overraske henne på flere måter. FOTO: Matti Bernitz/TV2 Vis mer
Publisert

SSiri Kristiansen er i disse dager å se på skjermen i «Kompani Lauritzen» på lørdager på TV2. Den folkekjære komikeren og programlederen er kjent fra blant annet «P3morgen», «Lørdagsrådet» og «Verdensherredømme», og har stått på diverse scener opp gjennom.

Til vanlig bor hun i Son med mann og to barn, i et hus som har figurert i flere interiørmagasiner, og der hun har snekret flere av løsningene selv. Men nå er det altså tøffe utfordringer i «Kompani Lauritzen» som gjelder.

Beinhard disiplin

I en serie på ti program skal 14 kjendiser utfordres og presses til yttergrensene sine av tidligere proffsyklist og fallskjermjeger Dag Otto Lauritzen.

Under oppholdet i leiren Setnesmoen ved Åndalsnes i Rauma kommune, er målet at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre deltakerne til «hele mennesker som lever ut sitt potensial», som TV2 skriver om serien.

Trakk seg fra «71 grader nord»

Det er ikke første gang Siri Kristiansen deltar i reality. Da hun var med i «71 grader nord Norges tøffeste kjendis» i 2016, fikk hun panikk da hun satt fastspent i kajakken og tenkte: «Det er ikke mulig å snu. Ikke mulig å komme seg unna». Hun endte opp med å trekke seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer