Adopsjon

- Jeg ble forlatt i en pappeske på togstasjonen

Martine (27) var bare en dag gammel da hun ble satt bort.

ADOPSJON: Martine ble født under ettbarns-regimet i Kina. Noe som fikk store konsekvenser for hennes liv. FOTO: Privat
ADOPSJON: Martine ble født under ettbarns-regimet i Kina. Noe som fikk store konsekvenser for hennes liv. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

- Jeg tror ikke det er så mange som har Aslak øverst på hatlista si, humrer Martine Hattestad Kveli (27) over telefon.

- Han er så morsom. Altså, utrolig morsom. Og så er han veldig snill og omgjengelig.

Hun snakker selvfølgelig om samboeren sin Aslak Maurstad (31), som de siste månedene har sjarmert hele det ganske land i senk med sin suksess i «Skal Vi Danse» på TV 2.

Og kjæresten Martine? Hun er mektig imponert.

- Hva han har fått til der tror jeg ikke noen av oss forstår, egentlig. Aslak lever jo etter et motto som heter «følg dillen». Det har han gjort hele livet, og det har han virkelig gjort her også. Når han bestemmer seg for noe går han all in, det beundrer jeg ham for.

Forlatt i en pappeske

Apropos all in. Det gikk han også for da han var på Tinder-date med Martine for første gang, og fikk lurt henne med på feil buss og hjem til seg selv etter noen øl. Han trengte hjelp til å øve på et manus, sa han.

Den historien skal vi komme tilbake til, men først må vi høre mer om en helt annen historie. En historie som skjedde for 27 år siden i Kina, og som rørte oss sterkt under introduksjonsvideoen av Aslaks dans i forrige program, hvor Martine var med. Midt mellom frekke sambamoves, paljetter og seerstemmer åpnet hun opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.