<strong>MONICA MØTER:</strong> Monica Øien er fast intervjuer for ukemagasinet KK, altså papirutgaven. I bladet som er i salg i dag har hun snakket med Anna Anka. Foto: KK
MONICA MØTER: Monica Øien er fast intervjuer for ukemagasinet KK, altså papirutgaven. I bladet som er i salg i dag har hun snakket med Anna Anka. Foto: KK Vis mer

Tips

– Jeg ble ganske overrasket

– Norske kvinner kler seg mye bedre enn svenske, sier Anna Anka i et stort intervju i ukens KK.

Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Hvem synes du kler seg best?Journalist Monica Øien, også kjent fra diverse programmer på TV 2, gjør faste intervjuer for papirutgaven av KK.

I ukens utgave, som er i salg i dag, snakker hun med Anna Anka fra realityserien «Svenske Hollywoodfruer», om blant annet skjønnhet, trening og klær.

Se video av møtet litt lenger ned i saken.

SE OGSÅ: - Ja, jeg tror på engler

Norske kvinner
 
169 (53%)
Norske og svenske kvinner kler seg like bra
 
67 (21%)
Usikker
 
44 (14%)
Svenske kvinner
 
38 (12%)

- Fantastisk klesstil

- Hva synes du om norske kvinners klesstil?

- Norske kvinner har en fantastisk klesstil. De kler seg mye bedre enn hva de gjør i Sverige for eksempel. Det føles mer internasjonalt her. Jeg ble ganske overrasket. Jeg liker hva jeg ser.

Ankas beste skjønnhetstips

- Hva er ditt beste skjønnhetstips?

- Darphin skjønnhetsprodukter fra Paris. De tar bort rynkene, så vi behøver ikke botox. Darphin er min «number one».

- Og når det gjelder trening. Mange mennesker sliter med inspirasjonen. Hva skal til for å begynne å trene?

- Man må endre måten å tenke på. Positiv tenking anbefaler jeg til alle. For vil du noe, så kan man. Men man må endre tankegangen sin.

Trener fem ganger i uka

- Trener du hver dag?

- Nei. Jeg trener fem dager i uken. Jeg har ikke trent en eneste gang siden jeg kom til Norge. Men jeg kan unne meg det. Jeg er i såpass bra form, så hvis jeg ikke trener på en uke, skader det ikke meg. Men jeg tror også at det ikke bare handler om at man skal se bra ut, men at man skal ha det bra på innsiden. Det er der mitt fokus ligger når det gjelder trening.

SE OGSÅ: Hvor ofte bør du trene?

- Når du skal feire en anledning, når du er stolt over deg selv - over en innsats på trening eller hva som helst. Hva gjør du da?

- Da går Anna Anka på spa. Jeg elsker behandlinger. Jeg tror det er den beste belønning en kvinne kan gi seg selv. Man har det bra, man kjenner seg mer selvsikker – og man lyser!

Se YouTube-video av intervjuet her:


Om shopping og bøker

- Hva er det du må du kjøpe for å bli glad?

- Når jeg handler, så elsker jeg sko. Manolo Blahnik er min favoritt. De får jeg aldri for mange av. Selv om jeg ikke behøver dem, så kjøper jeg dem.

- Har du noen gode bokanbefalinger? Er det noen bøker man bør løse?

- Min favorittbok er «You Can Think Yourself Thin» av Ursula James. Den har med en tape du kan høre på før du legger deg. Den kan hjelpe folk med å endre sin tankegang. Man kan sitte og prate med psykologer, men det gjør ikke så mye i lengden.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer