Kk Portrett

- Jeg ble kjønnsmoden veldig sent

Det var gjennom Ten Sing Sigvart Dagsland (50) for første gang oppdaget jenter - og sitt store talent.

TV-AKTUELL: Neste år kan Sigvart feire 30 års jubileum som artist. Enn så lenge varmer han opp som deltager i  «Hver gang vi møtes» på TV2, med sesongpremiere på lørdag. 
portrett

Sigvart Dagsland

 Foto: Geir Dokken
TV-AKTUELL: Neste år kan Sigvart feire 30 års jubileum som artist. Enn så lenge varmer han opp som deltager i «Hver gang vi møtes» på TV2, med sesongpremiere på lørdag. portrett Sigvart Dagsland Foto: Geir Dokken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mannen som alltid har vært her - nå kan han straks også beskues i sesongpremieren av «Hver gang vi møtes» på TV 2 førstkommende lørdag.

Når vi møter Sigvart i Bergen, i eneboligen han deler med Karoline Krüger og de to døtrene, ligger gamle  svart-hvitt-fotografier framme. Blant annet et bryllupsbilde av moren og faren.  Hadde du en lykkelig barndom?, spør vi. Ikke bare, svarer han. 

– Jeg har alltid følt meg veldig nær min far, men jeg hadde en mor som hadde sine ups and downs. Samtidig som hun var svært kjærlig. Men det var vanskelig å ta med venner hjem, og jeg fikk et innsyn i de voksnes verden som et barn ikke bør ha.

- Så det var ikke et A4-hjem, men et litt dysfunksjonelt hjem. Det var ingen misbruk. Bare for mye av de voksnes verden,  forteller Sigvart, nå godt tilbakelent i en stol, med hendene foldet bak hodet.

LES OGSÅ: Slik endret sykdommen Karoline Krüger

Visste at han var noe

Samtidig hadde begge foreldrene også en stor kjærlighetsevne.

– Jeg visste at jeg var noe, min mor og far var gode til å fortelle meg det. Spesielt mor var tydelig på at hun så noe i meg, jeg fikk mye kjærlighet fra henne også. Mange forteller ofte at de generelt er redde for å bli avslørt i livet, men jeg ventet bare på å bli oppdaget. Jeg visste bare ikke helt som hva, ler Sigvart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer