Utenomjordisk frieri

- Jeg ble så sjokkert

Kaitlyn og Rahim bestemte seg spontant for å hoppe i fallskjerm. Lite visste hun at Rahim faktisk hadde store planer for denne dagen.

EVENTYRLIG FRIERI: Kaitlyn blir helt sjokkert idet kjæresten Rahim tar fram en diamantring. Foto: Skjermdump fra YouTube Wingman Skydive/Caters Clips
EVENTYRLIG FRIERI: Kaitlyn blir helt sjokkert idet kjæresten Rahim tar fram en diamantring. Foto: Skjermdump fra YouTube Wingman Skydive/Caters Clips Vis mer
Publisert

I starten av mars tilbragte Kaitlyn Roule og Rahim Hajir en dag sammen som de sent vil glemme. De hadde egentlig ikke tenkt å hoppe i fallskjerm denne dagen, men siden været var såpass bra, så bestemte de seg spontant for å gjøre det.

Paret, som bor i Idaho i USA og har en datter sammen, kastet seg ut av et fly og svevde over selveste Grand Canyon.

5000 meter over bakken dalte de nedover, Rahim på ryggen til Kaitlyn. Det er tydelig at førstnevnte har mye erfaring med dette. Han filmer seg selv og kjæresten mens de i susende fart kommer nærmere og nærmere bakken.

Til Daily Mail forteller paret at fallskjermhopping er en hobby de har hatt sammen lenge. Bare etter å ha datet i et par uker tok Rahim med Kaitlyn på fallskjermhopping.

- Han elsker å overraske meg, forteller Kaitlyn.

Og det er det virkelig ingen tvil om. For idet paret befinner seg høyt der oppe, midt mellom himmel og jord, drar Rahim fram en diamantring og spør kjæresten sin om hun vil gifte seg med ham.

I starten av videoen får vi et se et lite glimt av diamantringen som Rahim snart skal gi til Kaitlyn. Den befinner seg faktisk mellom tennene til fallskjermhopperen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer