Utenomjordisk frieri

- Jeg ble så sjokkert

Kaitlyn og Rahim bestemte seg spontant for å hoppe i fallskjerm. Lite visste hun at Rahim faktisk hadde store planer for denne dagen.

EVENTYRLIG FRIERI: Kaitlyn blir helt sjokkert idet kjæresten Rahim tar fram en diamantring. Foto: Skjermdump fra YouTube Wingman Skydive/Caters Clips
EVENTYRLIG FRIERI: Kaitlyn blir helt sjokkert idet kjæresten Rahim tar fram en diamantring. Foto: Skjermdump fra YouTube Wingman Skydive/Caters Clips Vis mer
Publisert

I starten av mars tilbragte Kaitlyn Roule og Rahim Hajir en dag sammen som de sent vil glemme. De hadde egentlig ikke tenkt å hoppe i fallskjerm denne dagen, men siden været var såpass bra, så bestemte de seg spontant for å gjøre det.

Paret, som bor i Idaho i USA og har en datter sammen, kastet seg ut av et fly og svevde over selveste Grand Canyon.

5000 meter over bakken dalte de nedover, Rahim på ryggen til Kaitlyn. Det er tydelig at førstnevnte har mye erfaring med dette. Han filmer seg selv og kjæresten mens de i susende fart kommer nærmere og nærmere bakken.

Foto: Skjermdump fra YouTube Wingman Skydive/Caters Clips
Foto: Skjermdump fra YouTube Wingman Skydive/Caters Clips Vis mer

Til Daily Mail forteller paret at fallskjermhopping er en hobby de har hatt sammen lenge. Bare etter å ha datet i et par uker tok Rahim med Kaitlyn på fallskjermhopping.

- Han elsker å overraske meg, forteller Kaitlyn.

Og det er det virkelig ingen tvil om. For idet paret befinner seg høyt der oppe, midt mellom himmel og jord, drar Rahim fram en diamantring og spør kjæresten sin om hun vil gifte seg med ham.

I starten av videoen får vi et se et lite glimt av diamantringen som Rahim snart skal gi til Kaitlyn. Den befinner seg faktisk mellom tennene til fallskjermhopperen.

- Jeg ville at frieriet skulle været utenomjordisk.

Foto: Skjermdump fra YouTube Wingman Skydive/Caters Clips
Foto: Skjermdump fra YouTube Wingman Skydive/Caters Clips Vis mer

Høyt over jorden, eller utenomjordisk om du vil, svarer Kaitlyn ja på Rahims spørsmål.

- Vi har et barn sammen og jeg tenkte at det var det. Jeg forventet ikke et frieri i det hele tatt fordi vi har aldri snakket om å forlove oss, sier Kaitlyn.

Hun legger også til at de ble helt sjokkert, men at hun ikke trengte å tenke seg om før hun sa ja.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer