Trillingfødsel:

- Jeg elsker ikke mammakroppen min

Norske Maria har gått viralt med trillingblogg. Nå viser hun hele reisen i NRK-program.

MAMMAKROPPEN: Maria Nordø Jørstad er mor til treåringen Mikael og trillingene Agnes, Filip og Iben på ett år. FOTO: @triplets_of_copenhagen
MAMMAKROPPEN: Maria Nordø Jørstad er mor til treåringen Mikael og trillingene Agnes, Filip og Iben på ett år. FOTO: @triplets_of_copenhagen Vis mer
Publisert

KK informerer: Dette intervjuet ble gjort i januar 2020 - i forbindelse med første sesong av Trillingliv på NRK.

For ett år siden intervjuet vi norske Maria Nordø Jørstad (37), som er gift med danske Anders (41), dagen før hun fødte trillingene Iben, Filip og Agnes. Maria fortalte den gangen at da hun fikk vite at hun skulle bli mor til tre barn på én gang, begynte hun å hulkegråte - samtidig som hun fikk lattekrampe.

I NRK-serien Trillingliv viser hun og mannen hele reisen fra å gå fra å være to til å bli en familie på seks. I april 2021 ble sesong 2 av programmet tilgjengelig via NRK.

- Jeg gråt og lo om hverandre fordi det var så absurd. Man ser seg selv litt utenfra. Som i en film. Så kom alle tankene på én gang. Det å skulle gå gravid med trillinger... og fødselen - hvordan blir den? undret hun seg over dagen før den planlagte trillingfødselen fant sted i Danmark.

Og akkurat det spørsmålet stilte vi henne ett år senere. Hvordan var det å få tre babyer på én gang?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer