Bahareh Letnes:

- Jeg er en gammel sjel i en ung kropp. Jeg trives ikke så godt med ungdommer

30 års aldersforskjell stoppet ikke Bahareh Letnes da hun oppsøkte Per Sandberg på Karl Johan. Måneder senere var de kjærester.

GIR UT BOK: I boken forteller Bahareh Letnes (29) og Per Sandberg (58) hvordan de først møttes og hvordan de til slutt ble kjærester. FOTO: Ida Bergersen
GIR UT BOK: I boken forteller Bahareh Letnes (29) og Per Sandberg (58) hvordan de først møttes og hvordan de til slutt ble kjærester. FOTO: Ida Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi møter årets kanskje mest omtalte par til frokost på kafeen ved Grand Hotel i Oslo. Inn døra kommer de, Bahareh Letnes først og Per Sanderg hakk i hæl. Hun setter seg ned lengst unna, han ved siden av oss - som hennes støtte og sidekick.

- Skal du ha noe å spise eller drikke, spør Per og vender seg mot Bahareh.

- Jeg er ikke sulten, men jeg vil ha juice.

- Hvilken juice da? Rød eller gul?

- Rød juice.

Per går og henter med en gang. Selv går han for omelett og bacon. Den avgåtte fiskeriministeren har lovet ikke å bryte inn for mye i intervjuet. Vi er spent på om det holder. Kanskje er han like spent? Å være et stille vitne i en intervjusituasjon er vitterlig en ny situasjon for ham.

KK har nemlig gjort en avtale om å intervjue Bahareh Letnes på egne vegne, i forbindelse med utgivelsen av boken «Fremmede makter flytter inn», hvor de poserer hånd i hånd på cover, ikledd mørkeblått fra topp til tå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer