Anette Stai

- Jeg er nok mer leken enn min egen bestemor

Tidligere supermodell Anette Stai (54) er et klassisk eksempel på et helt nytt fenomen: De nye bestemødrene.

BESTEMOR: Anette Stai er bonus-bestemor til lille Josefine på to, og elsker å kle opp den eneste jenta i familien. Foto: Astrid Waller
BESTEMOR: Anette Stai er bonus-bestemor til lille Josefine på to, og elsker å kle opp den eneste jenta i familien. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO:  Jeg er «bestemol», sier Anette Stai (54), med trykk på siste stavelse.

Anettes fire gutter har flyttet ut fra det hvite huset på Bygdøy, og i dag er det barnebarnet Josefine som spiller hovedrollen.  

Storfamilien Stai-Arnesen består av mine, dine og våre barn – Anette og mannen Jan-Eric har én sønn sammen, hun har én sønn fra før og han har to sønner, derav Josefines pappa Oscar. 

Se for deg din egen bestemor. Kanskje var hun hjemme­værende, hadde grå krøller og sto på kjøkkenet med en bolledeig og blomstrete forkle når du kom på besøk. Bestemor hadde all tid i verden, og et fang der det alltid var plass til minst ett barnebarn. Jo da, kanskje er det en klisjé, men like fullt et bilde mange av oss vil kjenne igjen. 

I dag er bestemor både høyt og lavt. Hun jobber fulltid, går på rockekonsert og vernissasje, kler seg i klær som datteren kunne brukt og løper gjerne maraton hvert år. Eller tar modelljobber på si.

Anette Stai reiste verden rundt som fotomodell for noen tiår siden. I dag driver hun sitt eget klesmerke, og har allerede lansert sin tredje kolleksjon. Hun er ikke fremmed for tanken på å lage barneklær. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer