Angst:

– Jeg fikk ikke puste, og trodde jeg skulle dø

Christine Samuelsen slet med angst, og å vise frem seg selv og arbeidet sitt virket komplett umulig.

BØYG: – Å vise arbeidet mitt til noen var skikkelig vanskelig i starten, og jeg kjenner på det fremdeles. FOTO: Privat
BØYG: – Å vise arbeidet mitt til noen var skikkelig vanskelig i starten, og jeg kjenner på det fremdeles. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

«Ok. En ting som faktisk sårer meg litt, er når bekjente sier de liker meg mye bedre (etter fødsel) nå som jeg ikke lenger har såkalt perfekt kropp, og ikke ser helt ut som jeg gjorde før. «Du oppleves ikke like truende». Jeg føler at jeg er akkurat den samme personen nå som mamma, bare en noe mer tilpasset versjon. Vi må alle øve på å gi komplimenter, uten å komme med små stikk eller negative sammenligninger.»

Christine Samuelsen (35) har illustrert de sterke ordene hun har skrevet i en Instagrampost med en tegning av en kvinne i en trang, rød kjole. Kvinnen har kaps bak-fram, og Christine har tatt med hele mennesket på bildet, med all sin skjønnhet med mage, rumpe og lår. I kommentarfeltet takker folk henne for åpenhet og at hun sier det mange tenker, men ikke tør si.

Instagramkontoen middelmadig_tegner har på kort tid fått tusenvis av følgere. Selv sier Christine at det har vært en tøff kamp for henne å være så åpen og vise frem tegningene sine offentlig. Lang erfaring med sterk angst henger over henne for hver post hun legger ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer