Utbrenthet:

- Jeg fikk panikk. Jeg forsto ikke hva som var galt

En morgen kommer ikke Gro seg ut av sengen. Så begynner håret å falle av. Selv forstår hun ingen ting. Nå ønsker hun mer åpenhet rundt det å møte veggen.

MØTTE VEGGEN:15 mai 2018 våkner Gro, men klarer ikke å røre seg. Hun kjenner ikke kroppen sin igjen, men det kjennes ut som en kraftig influensa. Ut av sengen kommer hun seg ikke. FOTO: ANNE-LENE SKOTTERUD
MØTTE VEGGEN:15 mai 2018 våkner Gro, men klarer ikke å røre seg. Hun kjenner ikke kroppen sin igjen, men det kjennes ut som en kraftig influensa. Ut av sengen kommer hun seg ikke. FOTO: ANNE-LENE SKOTTERUD Vis mer
Publisert

Gro Gjrven Spjelkavik (38) vokser opp med sine foreldre og 4 søsken i Ålesund. Hun har en trygg og god barndom i et aktivt hjem. Fra hun er liten utvikler hun et spesielt forhold til storbyer, flerspråklig mennesker, forskjellige kulturer, og hun elsker livet på flyplasser. Hun bestemmer seg for at hun må oppleve mer av dette, så hun starter med et High School år i USA for videre et år i Luxembourg som aupair.

Den vakre blonde norske jenta, med de isblå øynene blir godt mottatt hvor enn hun kommer, og hun elsker oppmerksomheten.

- Drømmene ble satt i sving av drivkraften som sto bak alle opplevelsene jeg fikk være med på, språkene jeg ønsket å lære, og ikke minst det å være litt mer «anonym» der ute i den store verden, sier Gro.

Drømmen om en internasjonal karriere, ektemann og flerspråklig barn vokser, og det er når hun har en rykende fersk bachelor i business management fra The University of Brighton i England, at flere drømmer går i oppfyllelse.

Hun bosetter seg i England, gifter seg med kjæresten fra Nederland, og blir mamma til Alexander (13) allerede som 24 åring. Samtidig har hun satt seg høye krav om å klatre høyt på karriere stigen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer