Du leser nå KK pluss

Mistet mannen i selvmord:

- Jeg føler at jeg burde ha reddet ham

30. november 2017 ble Elise og Gjermund foreldre til vesle Mikkel. To uker senere tok Gjermund sitt eget liv.

VIKTIG TUR: – Gjermund og jeg hadde en plan om å reise til Nord-Norge den første sommeren med Mikkel. Det ble viktig for meg å gjennomføre den turen, sier Elise. Her er hun og gromgutten i Lofoten. FOTO: Privat
VIKTIG TUR: – Gjermund og jeg hadde en plan om å reise til Nord-Norge den første sommeren med Mikkel. Det ble viktig for meg å gjennomføre den turen, sier Elise. Her er hun og gromgutten i Lofoten. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elise Elvehøy og Gjermund Olsen. Det har alltid vært dem. Den sprudlende, blide Elverumsjenta og den litt roligere, alltid like stødige tryslingen. De går begge på toppidrett ved Trysil videregående skole, hun på snowboardlinja og han på skiskyting, da de møtes i 2008. Etter at russetida er over, flytter de sammen til Trondheim, der videre studier venter.

Du kan nå betale med

KK Pluss – mer av virkeligheten

  • Over Over 50 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium format og lekker presentasjon

Abonner på KK Pluss nå

Pr. måned

199,-

automatisk fornyelse

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Her finner du KKs bruker- og abonnementsvilkår.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer