Siri Kristiansen:

- Jeg følte en dyp kjærlighetssorg i mange måneder

Da Siri Kristiansen ble med i «Kompani Lauritzen» spurte mannen: «Er du sikker? Du vet jo ikke hvordan du takler det.» Men Siri ville bevise for seg selv og for Norge at hun kunne klare det.

SIRI KRISTIANSEN: Siri Kristiansen regner seg ikke som et utpreget venninnemenneske. Faktisk er hun mye mindre sosial enn hun gjennom sin utadvendthet kan gi inntrykk av: – Jeg har ingen venner jeg snakker med på telefonen oftere enn en gang i måneden. Kjole fra H&M og smykker fra Hasla og Maanesten. FOTO: Astrid Waller
SIRI KRISTIANSEN: Siri Kristiansen regner seg ikke som et utpreget venninnemenneske. Faktisk er hun mye mindre sosial enn hun gjennom sin utadvendthet kan gi inntrykk av: – Jeg har ingen venner jeg snakker med på telefonen oftere enn en gang i måneden. Kjole fra H&M og smykker fra Hasla og Maanesten. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Da komiker og programleder Siri Kristiansen gikk ut av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» i 2016, var det med et smell. Ikke i betydningen «Jøss, for ei tøff dame!» Nei, da Siri satt fastspent i kajakken, slo panikken innover henne: «Det er ikke mulig å snu. Ikke mulig å komme seg unna!» Siri knakk sammen og valgte å trekke seg. I samtalen med psykologen etterpå forsøkte hun å skjønne hva som hadde gått galt. Hun som var så tøff. Som alle sa var så tøff. Da Siri ble spurt av TV 2 om hvordan tiden etterpå hadde vært, svarte hun at psykologen mente hun ikke hadde noe i «71 grader nord» å gjøre.

Men nå er hun tilbake. Denne gang i «Kompani Lauritzen», et program som ikke står noe tilbake for det hun måtte kaste inn håndkleet i for fire år siden, verken fysiske eller psykiske utfordringer.

– Helt siden sortien fra «71 grader nord» kan jeg fortsatt slå meg selv i bakhodet med at det gikk som det gikk, sier Siri Kristiansen (41).

- Ville bevise for meg selv at jeg kunne klare det

Hun sitter i bilen på vei hjem til huset i Son. Kjører gladelig de 45 minuttene inn i stillheten etter noen ærender i Oslo, deriblant for å ta bilder for KK. I Son venter barna på åtte og ti år, et over middels lekkert hus som har figurert i et utall interiørmagasiner, samt mannen som er lokfører og jobber turnus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer