Gita Simonsen:

– Jeg følte meg svakere ved å ikke få til det kvinnekroppen er skapt til å gjøre

Da Gita Simonsen og skiskytter Tarjei Bø fikk sitt første barn, ble det en tøff start på familielivet.

GITA SIMONSEN: Så ikke for seg et liv med tradisjonell kjernefamilie. Det var før hun møtte Tarjei som skulle vise seg å være den hun ville dele resten av livet med. FOTO: Privat
GITA SIMONSEN: Så ikke for seg et liv med tradisjonell kjernefamilie. Det var før hun møtte Tarjei som skulle vise seg å være den hun ville dele resten av livet med. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at mange par møtes gjennom datingapper i disse dager. Etter at skiskytter Tarjei Bø (34) presterte under forventningene under VM i 2017, sendte Gita Simonsen (31) han følgende tindermelding: «Synd med VM. Kanskje du treffer blink her.»

Det var startskuddet for kjærlighetshistorien deres.

I dag har paret vært sammen i over fem år, bor i Oslo og har blitt foreldre til en liten gutt. KK møter Gita og den ti uker gamle Aron hjemme hos dem, mens Tarjei konkurrerer i Finland.

Vi blir møtt med stor gjestfrihet, varm kaffe og en fornøyd, liten baby som tilskuer til intervjuet. Aron kom bare noen timer etter Gita fylte 31. En dramatisk fødsel, får vi snart høre.

Oppvokst uten pappa

Gita hadde ingen store ambisjoner om familieliv med mann, barn og giftermål. Selv er hun oppvokst med moren og de to eldre brødrene i Fetsund og på Holmlia i Oslo. At de har hatt en fantastisk oppvekst, har gjort at hun ikke har drømt om den tradisjonelle kjernefamilien. Hun så ikke på det som svaret på et lykkelig liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer