La ut på vandring:

- Jeg gikk for å finne meg selv

Etter at parforholdet tok slutt, hadde Gitte behov for å tenke igjennom livet. Derfor la hun ut på vandring langs The Pacific Crest, en tur på fem måneder. Her forteller hun fra første del av reisen sin.

THE PACIFIC CREST TRAIL: The Pacific Crest Trail er den samme ruten som Reese Witherspoon gikk i filmen «Wild». FOTO Gitte Holtze
THE PACIFIC CREST TRAIL: The Pacific Crest Trail er den samme ruten som Reese Witherspoon gikk i filmen «Wild». FOTO Gitte Holtze Vis mer
Publisert

Dag 1 – slik føles en ørken

Gått i dag: 32 km

Juhu, jeg er i gang. Som forventet forsvant all panikk over å skulle vandre alene på The Pacific Crest Trail i fem måneder så snart jeg sto på stien og «bare» skulle gå. Etter det obligatoriske bildet ved monumentet som utgjør rutens sørligste punkt, først alene og deretter et gruppebilde, var det på med ryggsekken og av gårde. Stien var lett å følge. Skiltet er tydelig å se. 60 centimeter bred grussti, uansett om den går inn mellom små kaktuser eller forbi klipper eller langsmed forkrøplede busker. Det var ikke ørken slik du kanskje forestiller deg at ørken er. Altså ikke sanddyne etter sanddyne, men faktisk masse planter og blomster av den hardføre typen og utrolig pene på sin egen rå måte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer