Marit Bjørgen er gravid:

– Jeg gleder meg vanvittig til å få et barn til

Marit Bjørgen avslører til KK at hun venter sitt andre barn!

GRAVID: Marit Bjørgen og Fred Børre Lundberg venter sitt andre barn. Foto: Astrid Waller
GRAVID: Marit Bjørgen og Fred Børre Lundberg venter sitt andre barn. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg utsatte det å bli mamma ganske lenge og var 35 da vi fikk Marius. Da er det ingen selvfølge at man får det til. Jeg er veldig heldig som får oppleve å få barn en gang til, sier Marit Bjørgen til KK.

– Jeg er 17 uker på vei, og terminen er i mars. Det er utrolig koselig. Både Fred og jeg har hatt et ønsket om å få et barn til, og jeg føler meg veldig privilegert som kan få barn. Jeg er jo voksen og har drevet med toppidrett i mange år, så det er ingen selvfølge.

Marit er samboer med tidligere kombinertløper og olympisk mester Fred Børre Lundberg, og fra før har paret sønnen Marius (2,5 år). I tillegg har Fred Børre en sønn på 17 år. Marit innrømmer at hun har opplevd de to svangerskapene forskjellig:

– Jeg var veldig frisk og fin i forrige svangerskap. Denne gang har jeg vært mer kvalm og sliten og følt meg mer tappet for energi. Kanskje fordi jeg har en liten en fra før, sier Marit til KK.

– Hvordan reagerer Marius på å skulle få et søsken?

– Marius gleder seg veldig til å bli storebror, selv om han ikke helt vet hva det vil si. Jeg sier til ham at jeg har baby i magen, og da sier han. «Men mamma, jeg har jo kommet ut?». Han forstår ikke at det er en annen baby enn ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer