Silje Nordnes:

- Jeg hadde null overskudd til å ta tak i livet mitt

Programlederen åpner opp om brudd, jobbskifte og pandemitilværelsen.

SILJE NORDNES: Pandemien har vært et år for store livsendringer for den tidligere «P3morgen»-profilen. FOTO: NTB
SILJE NORDNES: Pandemien har vært et år for store livsendringer for den tidligere «P3morgen»-profilen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke tvil om at det siste året har vært tøft for de aller fleste, og det er også noe som Silje Nordnes (36) kan kjenne seg igjen i.

Tidligere i år ble det blant annet kjent at den tidligere «P3morgen»-programlederen hadde gjort det slutt med kjæresten, Fay Wildhagen (27), og året før kom nyheten om at 36-åringen skulle bli programleder i underholdningsprogrammet, «Maskorama».

Det er dermed ikke tvil om at det har vært et hendelsesrikt år for Nordnes.

I et intervju med Kamille åpner hun opp om den siste tiden, og hvordan hun har håndtert kombinasjonen av brudd, jobbskifte og pandemitilværelsen.

- Smertefullt

Nordnes innrømmer at hun har kjent på en «varierende mestringsfølelse» i forbindelse med yrkeslivet, men at hun til tider har en tendens til å dømme seg selv hardt.

Hun legger ikke skjul på at den siste tiden har vært tøff.

- Det var heftig. Kombinasjonen av brudd, pandemi, jobbskifte og hjemmekontor. Jeg var sliten etter for mye jobb og for lite søvn over flere år, og hadde null overskudd til å ta tak i livet mitt, forteller Nordnes til nettstedet.

En annen påkjenning for den tidligere «P3morgen»-profilen har vært pandemi-tiltakene i form av sosial distansering. Disse har ført til økt alenetid som hun har måttet lære seg å anpasse.

- Det å være så mye alene har vært interessant. Det kan sammenliknes med tenåringsfasen. Som tenåring er du i så kraftig utvikling at det gjør vondt. Jeg har hatt voksesmerter og vært nødt til å gjøre store endringer i livet. Det er smertefullt, men man finner jo ut av det, forteller hun til nettstedet, og legger til:

- Jeg er veldig sosial og vant til å ha mange rundt meg, så det tok tid før jeg klarte å trives i mitt eget selskap. Men det er fascinerende å se hvor sykt tilpasningsdyktige vi mennesker er.

Til nettstedet forteller hun også om hvordan de store livsendringene har blitt håndtert. Hun forsøker nemlig å leve så godt hun klarer i «nuet» - blant annet ved å dyrke gode vennskap, gå turer i skogen og drikke vin med vennene sine.

Nordnes har svart på Se og Hørs henvendelser, men ønsker ikke å kommentere ytterligere.

SLITEN: Nordnes røper at hun ikke har hatt overskudd til å ta tak i livet. FOTO: NTB
SLITEN: Nordnes røper at hun ikke har hatt overskudd til å ta tak i livet. FOTO: NTB Vis mer

Ny jobb

I løpet av pandemien har Nordnes - i tillegg til bruddet - vært gjennom et jobbskifte.

I 2019 kom nemlig beskjeden om at radioverten, sammen med Markus Neby (29) og Ronny Brede Aase (34), skulle forlate «P3morgen» etter ti år.

Året derpå kunne hun imidlertid glede de norske TV-titterne med nyheten om at hun stiller som programleder i det svært populære lørdagsprogrammet «Maskorama», noe som hun også skal gjøre i programmets andre sesong.

Året derpå kunne hun imidlertid glede de norske TV-titterne med nyheten om at hun stiller som programleder i det svært populære lørdagsprogrammet «Maskorama», noe som hun også skal gjøre i programmets andre sesong.

Den gang kunne hun også fortelle om overgangen fra radioprogramleder til å lede direktesendt TV, og hvordan forholdet med publikum endres.

- Også blir man jo mye mer eksponert, som enkeltmenneske. Med radio føler jeg noen ganger at man bare er venn med lytterne, men dette er annerledes, fortalte hun den gang.

Det kan likevel virke som at livesendt TV har falt i god jord hos 36-åringen, som vil dukke opp i sesong to av «Maskorama».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer