Silje Nordnes:

- Jeg hadde null overskudd til å ta tak i livet mitt

Programlederen åpner opp om brudd, jobbskifte og pandemitilværelsen.

SILJE NORDNES: Pandemien har vært et år for store livsendringer for den tidligere «P3morgen»-profilen. FOTO: NTB
SILJE NORDNES: Pandemien har vært et år for store livsendringer for den tidligere «P3morgen»-profilen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke tvil om at det siste året har vært tøft for de aller fleste, og det er også noe som Silje Nordnes (36) kan kjenne seg igjen i.

Tidligere i år ble det blant annet kjent at den tidligere «P3morgen»-programlederen hadde gjort det slutt med kjæresten, Fay Wildhagen (27), og året før kom nyheten om at 36-åringen skulle bli programleder i underholdningsprogrammet, «Maskorama».

Det er dermed ikke tvil om at det har vært et hendelsesrikt år for Nordnes.

I et intervju med Kamille åpner hun opp om den siste tiden, og hvordan hun har håndtert kombinasjonen av brudd, jobbskifte og pandemitilværelsen.

- Smertefullt

Nordnes innrømmer at hun har kjent på en «varierende mestringsfølelse» i forbindelse med yrkeslivet, men at hun til tider har en tendens til å dømme seg selv hardt.

Hun legger ikke skjul på at den siste tiden har vært tøff.

- Det var heftig. Kombinasjonen av brudd, pandemi, jobbskifte og hjemmekontor. Jeg var sliten etter for mye jobb og for lite søvn over flere år, og hadde null overskudd til å ta tak i livet mitt, forteller Nordnes til nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer