Grenseløst forelsket

- Jeg hadde vært død, om jeg ikke hadde møtt Kristin

Nigerianske Austin forteller at han var så fattig at han ikke lenger ønsket å leve. Så dukket hans livs store kjærlighet opp.

GRENSELØST FORELSKET: Kristin og Austin drømmer om å bo i Norge, sammen. Foto: Ida Bergersen
GRENSELØST FORELSKET: Kristin og Austin drømmer om å bo i Norge, sammen. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

«Grenseløst forelsket» har vist at det er mulig å forelske seg i en person på nett, uten at man faktisk har møtt vedkommende. Da Kristin Pedersen (35) og Austin Chukwdumebi (30) begynte å chatte, tok det ikke mer enn en halv dag før Austin spurte om hun ville gifte seg med ham.

Mange ville kanskje bli skremt av å få et slikt spørsmål, men ikke Kristin, selv om hun innrømmer at det kanskje var litt i tidligste laget.

- Jeg syntes det var modig. Han viste virkelig at han ønsket å forplikte seg. For en troende person, er det å finne en som deler samme tro, det aller viktigste. Og dersom kjemien er der, vet man at det er riktig, sier Kristin.

Det hele startet da Austin så Kristin på Instagram, og fant ut at de hadde en felles tro. Han falt for henne umiddelbart gjennom profilen hennes, og valgte å sende henne en melding og si hei. Kristin sjekket profilen hans, hvor hun så en sprek, ung mann, som også var glad i Gud.

«Hello brother in Christ» skrev hun tilbake, og da var det gjort.

Siden den dagen, i juli 2021, har paret snakket sammen så å si hver eneste dag, og gjerne flere timer om dagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer