Ingeborg Senneset

- Jeg har aldri følt meg mer som meg selv, enn det jeg gjør nå

Da Ingeborg Senneset skulle møte flørten hun hadde chattet med i seks måneder, opplevde hun noe helt uventet - rent fysisk.

INGEBORG SENNESET OG JIMMY ØIEN: Ingeborg og Jimmy, sammen med hunden deres, Lucky. Foto: Ida Bergersen
INGEBORG SENNESET OG JIMMY ØIEN: Ingeborg og Jimmy, sammen med hunden deres, Lucky. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange sier at den store kjærligheten dukker opp når du minst venter det. Hvor sant det er, kan diskuteres, men for Ingeborg Senneset og Jimmy Øien, stemmer det veldig bra.

Ingen av dem hadde et ønske om kjæreste. Men ved en tilfeldighet kom Ingeborg over Jimmys Instagram-profil, og hun ble umiddelbart nysgjerrig på ham. Hun så at han virkelig brant for det han holdt på med – han var engasjert og annerledes. Hun klikket på «følg»-knappen, og Jimmy begynte å følge henne tilbake.

I NRK-podkasten «Hvordan møttes dere?» deler paret hvordan det hele startet. Ingeborg forteller at hun la ut mange stories på Instagram i et håp om at Jimmy skulle like og kommentere. Hun er ikke typen som sender fremmede meldinger. Men da Jimmy postet en story om noe hun holdt på å skrive en artikkel om til Aftenposten, klarte hun ikke å dy seg. Det falt så naturlig. Og da var praten i gang.

Ble besatt

Ingeborg og Jimmy kjøpte leilighet sammen i Gamlebyen i Oslo, for halvannet år siden – omtrent ett år etter at de ble et par. Da KK kommer på besøk, er det først bullterrieren Lucky som kommer vaggende med en logrende hale, før Ingeborg viser vei inn til stua.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer