Linn Skåber

- Jeg har aldri sett på brudd som et nederlag

Etter fem år er den folkekjære skuespilleren Linn Skåber (51) singel igjen.

LINN SKÅBER: Den populære skuespilleren og komikeren Linn Skåber er blitt singel igjen, etter fem år i forhold med bassist Simon Malm. Her fra et intervju med Dagbladet i forbindelse med boken «30 dager i april», som Linn skrev i 2020. FOOTO: Jørn H Moen / Dagbladet
LINN SKÅBER: Den populære skuespilleren og komikeren Linn Skåber er blitt singel igjen, etter fem år i forhold med bassist Simon Malm. Her fra et intervju med Dagbladet i forbindelse med boken «30 dager i april», som Linn skrev i 2020. FOOTO: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert

I podkasten Ida med hjertet i hånden, der Ida Fladen (35) snakker med ulike mennesker om kjærlighet og relasjoner, åpner skuespiller Linn Skåber (51) opp om bruddet med samboeren Simon Malm (48).

Hun avslører at hun har vært singel i et halvt år, etter at det fem år lange forholdet tok slutt på tampen av 2020.

- Jeg har aldri sett på det som et nederlag dersom det hadde blitt slutt. Aldri. Det er det siste jeg har tenkt. Det er ikke alltid sånn at man har valgt at det skal skje, men når det først har skjedd tenker jeg at «ja ja, da fikk jeg heller mange flere begynnelser» - ikke bare én som man blir skålt for på slutten av livet, sier Linn i podkasten.

På spørsmål fra Ida Fladen om hvordan hun bearbeider kjærlighetssorgen, forklarer Linn at hun har snakket om bruddet, både med seg selv og med venner, som en del av prosessen.

Hun beskriver kjærlighetssorgen som om alle snorene i et tau, som er bundet sammen, står til alle retninger, og at man ikke får bundet dem sammen igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer