Carina Olset:

– Jeg har alltid ønsket meg barn

Hun tenkte at tarmsykdommen hennes kunne bety at en mann ikke ville velge henne. Men nå har Carina Olset funnet mannen i sitt liv, og sammen venter de sitt første barn.

CARINA OLSET: – Hadde ikke de vonde tingene skjedd, ville jeg ikke vært der jeg er i dag, sier Carina Olset. FOTO: Mona Nordøy
CARINA OLSET: – Hadde ikke de vonde tingene skjedd, ville jeg ikke vært der jeg er i dag, sier Carina Olset. FOTO: Mona Nordøy Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alt bare falt på plass da jeg møtte Tor Øyvind. Vi er på samme sted, vil det samme og har de samme verdiene. Å være to om alt er helt nydelig!

Carina Olset smiler. Like strålende som hun er kjent for i tv-ruta. Faktisk enda mer strålende. For det er noe som er nytt med NRK-ansiktet som nordmenn har benket seg foran i over ti år. Noe som ikke er til å komme fra. Ikke bare har Carina funnet kjærligheten. I mai venter hun og kjæresten Tor Øyvind Hovda (29) barn.

– Jeg har hatt lyst på barn siden jeg var 16 år, men vært urolig for at jeg ikke kunne få det, sier Carina.

Den allerede godt etablerte morslykken lyser i øynene og overstråler lett januarmørket.

– Jeg har alltid ønsket meg barn, men jeg ble jo syk i den alderen da folk får det. Jeg begynte å vurdere adopsjon, og jeg brukte mye tid på å tenke at livet kunne være bra uten barn også.

Man trenger ikke å elske sport for å vite hvem Carina Olset er. Mangt et millenniumsbarn husker det blide barne-tv-smilet fra «Kråkeklubben», og det har knapt gått et Finnmarksløp uten at Carina har stått innsnørt i NRKs egne polarklær og stilt sportsjournalistiske spørsmål med ambisjoner langt utover «Hva føler du nå?». Hun vokste opp i Burfjord i Troms, som den yngste av fire søken. Var trillepike for smårollingene i bygda så fort hun fikk sjansen, og satt barnevakt mot en spisspose smågodt og en skål potetgull.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer