Petter Pilgaard til KK:

– Jeg har fått beskjed om at jeg fortjener litt smerte

Det er spesielt én ting gifteklare Petter Pilgaard gruer seg til før bryllupet med Vendela.

BRYLLUPSKLARE: Petter og Vendela gifter seg i juni 2022. Noen uker før bryllupet har KK snakket med en åpenhjertig Petter. Her fra serien Vendela+Petter. FOTO: TV 2/NTB
BRYLLUPSKLARE: Petter og Vendela gifter seg i juni 2022. Noen uker før bryllupet har KK snakket med en åpenhjertig Petter. Her fra serien Vendela+Petter. FOTO: TV 2/NTB Vis mer
Publisert

I juni 2022 gifter Petter Pilgaard seg med tidligere supermodell Vendela Kirsebom, og før den store dagen har KK møtt bruden til stort intervju om kjærligheten. Her snakker Vendela svært varmt om sin tilkommende ektemann, og letter også på sløret om kaoset som oppsto på utdrikningslaget, arrangert av forloveren Jan Thomas.

Siden en åpenhjertig Vendela sier så mye pent om Petter, ringte KK den blivende brudgommen, for å høre om han vil si noe om sin tilkommende kone? Og Petter er ikke tung å be:

– Jeg falt for Vendelas humor, ekstremt varme hjerte og omsorg. Hun er eksepsjonelt snill, klok og leken, og er alltid med på moro. Jeg falt for at hun var en voksen, selvstendig, sterk kvinne med masse livserfaring, og selvtillit på det hun holder på med.

Han utdyper:

– Jeg er full av beundring for at hun kommer fra modellivet og alt hun har opplevd, og likevel er så jordnær. Det går jo ikke an å ikke elske det! Da vi møttes, følte jeg at jeg hadde møtt sjelevennen min. Det å kunne gifte seg med sin største kjærlighet og bestevenn, det er en no-brainer, sier Petter til KK.

– Utseendet bare en bonus

Vi snakker med ham på telefonen fra Værnes lufthavn, der Petter nettopp har vært på jobb for å rekruttere flere kvinner til bygningsbransjen. TV-personligheten og realitydeltakeren har nemlig fått en splitter ny karriere som anleggsarbeider, med lappen til både gravemaskin, dumper og hjullaster. Vi spør, hvordan føles det å skulle gifte seg med en av verdens vakreste kvinner?

– Jeg mener jo at Vendelas vakre innside overskygger det ytre. Og det er jo det indre man skal leve med, sier Petter.

– Utseendet er jo bare en bonus opp i alt sammen. Helt ærlig, vi møttes og ble helt ekstremt gode venner, og slapp den innsalgsperioden med toppturer og interesser. Vi møttes uten noen agenda.

Han legger til, og smilet høres gjennom røret:

– Men jeg hadde ikke sett den komme. Om du spurte meg for noen år siden, hadde jeg aldri trodd at det skulle skje.

– Frykter utdrikningslaget

Før et bryllup skal som kjent både brud og brudgom drikkes ut. Petter røper at hans eget utdrikningslaget enda ikke har vært. Og at han regner med at kompisene kan komme og røve ham bort hvert øyeblikk:

– Jeg kjenner at jeg grugleder meg, sier Petter og innrømmer at han ikke aner hva forloverne Ola og Lars kan finne på:

– Jeg har fått beskjed om at jeg fortjener litt smerte. En god venn av meg tok Vendela til side her om dagen og spurte henne om det var greit med tatoveringer og arr …

Petter ler.

– Men jeg håper han bare tullet.

Vendelas utdrikningslag endte i kaos

Når KK snakker med Petter, har Vendela akkurat vært i København på sitt andre utdrikningslag, arrangert av forlover nummer to, Camilla. Ut fra instagramprofilen å bedømme gikk det langt mer organisert for seg, enn det utdrikningslaget som Jan Thomas arrangerte i Firenze.

Men hvordan var det for Petter å sitte hjemme som gressenkemann, når Vendela var ute og svingte seg i Kongens by med 12 venninner?

– Jeg var på 40-årslag samme helgen, på Lagunen Camping i Strömstad, så jeg følte at jeg var på utdrikningslag selv, sier Petter med en latter og legger til:

– Men jeg skjønte at Vendela hadde et fantastisk utdrikningslag.

– Forloveren hennes spurte deg ikke om det var greit med arr og tatoveringer?

– Nei, sier Petter og ler.

– Jeg stoler blindt på Camilla som er forlover. Og jeg visste at Vendela ønsket seg bading, drinker med skum, god mat, og karaoke. Klorvann og ny tatovering har jeg hørt ikke er så god kombo. He he.

Tvil om kjærligheten

Når Petter og Vendela gifter seg, er det mange som har stilt spørsmål ved seriøsiteten i forholdet. Ikke bare er Vendela 13 år eldre enn sin tilkommende, i tillegg har hun to døtre fra før, og anser seg som ferdig med å få barn, mens Petter ikke har egne barn.

– Jeg har aldri hatt lyst på barn. Så det var ikke et problem i det hele tatt, sier Petter til KK.

SNART GIFT: Petter Pilgaard Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard blir mann og kone i juni 2022. FOTO: Krister Sørbø/VG/NTB
SNART GIFT: Petter Pilgaard Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard blir mann og kone i juni 2022. FOTO: Krister Sørbø/VG/NTB Vis mer

Da det ble kjent at Petter og Vendela var et par, noen måneder etter at begge hadde deltatt på «Farmen kjendis» i 2016, mente onde tunger at forholdet helt sikkert var et PR-jippo, satt i stand for å tjene penger.

– Jeg tror det har begynt å gå opp for skeptikerne nå at kjærligheten vår er ekte, sier Petter.

– Og det er ikke så viktig hva alle andre tenker og mener. Det viktigste er hva vi i våre hjerter føler. Jeg skjønner at vi er et umake par, og at det kom bardust på. Men det er ikke er så viktig for oss hva andre mener.

­– Men nå stilner kritikken vel uansett, så som dere blir gift?

– Det er sikkert noe som mener bryllupet er PR stunt også. Men hva de hvisker bak vår rygg betyr ikke så mye, sier Petter.

– Ba bonusfaren om hånden hennes

Da Petter skulle fri, var planen å reise til Sverige og spørre bonusfar Lennart om Vendelas hånd først. Dessverre ble både Vendelas mor og stefar syke, og Petter måtte ty til plan B:

– Jeg ringte til Lennart og ba om hånden hennes.

– Hvordan tok han det?

– Nei, han tullet med at han hadde tenkt at han og naboen skulle sitte i dype stoler med en whisky i hånden og evaluere meg når jeg kom inn.

Vi spør hvordan det føles å skulle gifte seg med en av verdens vakreste kvinner.

– Jeg mener Vendelas vakre innside overskygger det ytre. Og det er jo det indre man skal leve med. Utseendet er bare en bonus opp i alt sammen. Helt ærlig. Vi møttes og ble helt ekstremt gode venner, og vi slapp innsalgsperioden med toppturer og interesser. Vi møttes uten noen agenda.

Han smiler:

– Men jeg hadde ikke sett den komme. Om du spurte meg for noen er siden, så hadde jeg aldri trodd at dette skulle skje.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer