Bilulykke

– Jeg har fått livsgleden tilbake

– Jeg har fått livsgleden tilbake
Publisert
Sist oppdatert

Ingebjørg slet med dårlig hukommelse og kroniske smerter etter en stygg bilulykke. I dag selger hun strikkeklær over hele verden, stiller som stortingskandidat og bobler av energi.

Midt i Lillesands hvite sørlandsidyll ligger Vrikke. Herfra sendes norskdesignede strikkeprodukter verden rundt. I en lys, luftig butikk ønsker ekteparet Ingebjørg og Juul velkommen, kledd i egne strikkeprodukter. Selv løperen under de sjenerøse kaffe- og tekrusene er strikket. Alt oser av det gode liv.

Men for 20 år siden var det ingenting som tydet på at Ingebjørg Ribe Rudihagen (55) skulle møte kundene med rak rygg og et godt smil. En stygg bilulykke kunne like gjerne parkert henne hjemme med smertene.

– Jeg husker ikke ulykken. Men det kan være en fordel, sier hun.

November 1991: Ingebjørg skulle svinge av det som den gang var E18. Mens hun ventet på klar bane, kjørte en stor varebil inn i henne bakfra og dyttet bilen hennes over i motgående kjørefelt. Bilen som kom imot, traff bilen hennes i siden. Den to år gamle datteren hennes gikk det bra med. Det gjorde det ikke med Ingebjørg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer