Mia Gundersen:

– Jeg har funnet meg i litt for mye

Etter skilsmissen i 2016 brukte Mia Gundersen to år på å ransake seg selv. Og hun likte ikke det hun fant.

MIA GUNDERSEN: – Jeg er ikke desperat og tar ikke hva som helst, men jeg er klar for noe og savner tosomheten, sier Mia. FOTO: Astrid Waller
MIA GUNDERSEN: – Jeg er ikke desperat og tar ikke hva som helst, men jeg er klar for noe og savner tosomheten, sier Mia. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Svupp! sa det da vakuummaskinen sugde ut linsene i begge Mia Gundersens øyne. Nei, det var ikke snakk om kontaktlinser. Men selve øyelinsen, den som ligger under pupillen. De nye syntetiske linsene, som lignet to små geléklumper, skulle gi Mia fornyet syn. Og jaggu har de ikke gjort det. Som en skarpsynt kyborg sitter hun foran journalisten og forteller om alt fra TikTok-healing og spiritualitet til skilsmissen og vellystige tilbud fra unge menn. Og ikke minst om sjokket.

«Sjokk» er i det hele tatt et ord som skal gå igjen under intervjuet, etterfulgt av en selvironisk latter: «Håpe’ eg ikje får fleire sjokk. Haha. Alt e så voldsomt i livet mitt», sier Mia og skratter.

Egentlig hadde Mia Gundersen alt. I hvert fall var det det hun trodde. Eget show, mann, barn. Ja, til og med overskudd til å være fostermor. I dag vet hun bedre. De to første årene etter skilsmissen fra fotograf Marcel Leliënhof i 2016 brukte Mia til dyp selvransakelse.

– Jeg fikk jo ikke puste i starten, og tenkte på meg selv som en skilt, enslig alenemor med doble utgifter. Jeg brukte to år på å ransake meg selv. Og det jeg fant, var ikke bra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer