Sexlyst

- Jeg har hatt sex for første gang på fem år og følte meg som en jomfru

Den svenske programlederen Ulrika Johnsson (52) hadde gitt opp tanken på å noen gang ha sex igjen.

MANGLET SEXLYST: Den svenske programlederen Ulrika Johnsson befant seg lenge i det hun kaller et «karrig seksuelt landskap». FOTO: Skjermdump Instagram
MANGLET SEXLYST: Den svenske programlederen Ulrika Johnsson befant seg lenge i det hun kaller et «karrig seksuelt landskap». FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Siden svenske Ulrika Johnsson fra Sollentuna flyttet til Storbritannia som 12-åring, har hun vært å se på svenske og britiske TV-skjermer som programleder i alt fra «Gladiatorerna» og «Good Morning Britain», til «Miss World» og «Eurovision Song Contest».

Kysset prinsen

Jonsson ble også lagt merke til på 90-tallet da hun datet engelske prins Edward, og skapte siden overskrifter rundt den påståtte affæren med den svenske England-manageren i fotball, Sven-Göran «Svennis» Eriksson på 2000-tallet.

Løfter på dyna

I dag er Ulrika blitt 52 år, og i en fersk kronikk i den britiske avisen The Sun letter hun på sløret, for ikke å si dyna, om hvordan overgangsalderen rammet henne.

– For å være helt ærlig, for to år siden hadde jeg ingen forventninger om å noen gang ha sex igjen, skriver Ulrika.

Joda, hun innrømmer at åpenhjertigheten kan oppleves som utleverende og som «for mye informasjon», men hun velger likevel å fortelle, da hun mener det er «en liten historie om triumf over pessimisme. Suksess over motløshet».

Ensom og avvist

Johnsson er foredragsholder, TV-personlighet og firebarnsmor. Ifølge Johnsson skal hun i flere år ha levd i et «karrig seksuelt landskap» der lidenskapen forsvant. Som singel følte hun seg nå forvirret over mangelen på sexlyst, i kombinasjon med at kroppsfasongen hadde forandret seg, og dermed selvbildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer