Kroppspress

- Jeg har ikke turt å vise frem magen før

Sara fryktet at noen skulle tenke noe negativt om henne, hvis de fikk se magen som skjulte seg under sommerkjolene.

KROPPSPRESS: «Gift ved første blikk»-stjernen Sara Mäkiperä sier til KK at hun ikke har turt å vise frem magen etter graviditeten, og det har bunnet i at hun er redd for hva andre tenker om henne. FOTO: Privat
KROPPSPRESS: «Gift ved første blikk»-stjernen Sara Mäkiperä sier til KK at hun ikke har turt å vise frem magen etter graviditeten, og det har bunnet i at hun er redd for hva andre tenker om henne. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sara Mäkiperä (31), kjent fra realityseriene «Gift ved første blikk» og spin-off-serien «Lykkelig gift ved første blikk», ble mor for første gang i november 2019, da datteren Ella kom til verden.

På Instagram-kontoen hennes har vi kunne følge med på Saras liv med lille Ella og ektemannen Joakim Mäkiperä (42).

I fjor sommer delte hun en svært personlig og åpenhjertig innlegg om et tema som opptar mange; bikinikroppen og kroppspress.

Til bildet av seg selv i sportsbh og underdel skriver Sara følgende:

«Bak alle de flotte sommerkjolene skjuler det seg ei jente som har vært altfor kritisk til seg selv i det siste. «Er jeg klar for bikinisesongen? Tør jeg vise meg frem i klær som ikke skjuler magen min? Hva vil andre si når de ser en dvask jente med en dvask mage?» Dette er dessverre spørsmål jeg har stilt meg selv altfor mange ganger i det siste, men det skal jeg slutte med. Jeg skal heller begynne å si til meg selv: «Min kropp er fantastisk», for det er den jo! Og det burde du også gjøre».

Vi har spurt Sara om hva bakgrunnen for denne posten er, og hvorfor hun har følt på denne usikkerheten og dette kroppspresset - og hvorfor hun nå har valgt å ta et oppgjør med nettopp dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer