Hedvig Sophie Glestad

- Jeg har litt «daddy-issues»

Nå snakker Hedvig ut om sin nye flamme - som er betydelig yngre enn eksen David Eriksen.

HEDVIG SOPHIE GLESTAD: Hedvig ble brått en offentlig person gjennom TV-serien «Alle elsker David». Foto: Ida Bergersen
HEDVIG SOPHIE GLESTAD: Hedvig ble brått en offentlig person gjennom TV-serien «Alle elsker David». Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

For litt over et år siden ble det kjent at Hedvig Sophie Glestad (31) og David Eriksen (55) hadde bestemt seg for å gå fra hverandre. Til tross for bruddet, har de beholdt det gode vennskapet, og Hedvig er en del av managementet til David, Eccentric People.

Selv om det har vært en god tone mellom dem, forteller Hedvig at det har vært tøft – noe man har fått se i TV-serien «Alle elsker David».

- Vi jobber sammen, så vi måtte se hverandre ofte, og dersom vi hadde en krangel måtte vi rydde opp fort. Vi har aldri ryddet opp i krangler så fort som vi gjorde etter bruddet, sier Hedvig, før hun legger til:

- Selv om det var vanskelig i starten, har det gått bedre for hver eneste måned som har passert. Nå er det skikkelig bra, og jeg synes det er veldig koselig.

Hedvig er fortsatt en del av Eccentric people, noe hun har tenkt til å forbli.

- Med mindre David sparker meg, da, sier hun med en latter.

Men noe mer «Alle elsker David» blir det neppe – i alle fall for Hedvigs del.

- Jeg har vært med i fire sesonger, og tenker at det holder nå. Det har vært kjempegøy og kult å være med på, og jeg ble jo plutselig influencer av det. Men nå er jeg jo bare eksen, og det er på tide å la det bli med det. Får gi meg mens jeg er på topp, sier hun og ler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer