Anne Rimmen:

- Jeg har lyst på flere barn

Verken styrtfødsel eller søvnløshet har hatt avskrekkende effekt på Anne Rimmen.

ANNE RIMMEN: – Jeg forstår dem som legger ut bilder av barna, for man er jo så stolt. Jeg har vært ganske fristet et par ganger selv, sier Anne Rimmen.
T-skjorte og bukse fra Cos, armbånd fra Kyoto. FOTO: Janne Rugland
ANNE RIMMEN: – Jeg forstår dem som legger ut bilder av barna, for man er jo så stolt. Jeg har vært ganske fristet et par ganger selv, sier Anne Rimmen. T-skjorte og bukse fra Cos, armbånd fra Kyoto. FOTO: Janne Rugland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ene bildet oppsummerte egentlig alt. Av sønnen Ebbe på snart tre år som satt på balansesykkelen, en sånn der smårollingene gir fart med beina istedenfor pedaler. Plutselig hadde han balanse, med begge beina i luften. Mamma Anne fanget det på mobilen, og sendte det til svigermor.

Som en hverdagslig dokumentasjon over enda en ting Ebbe hadde lært seg. Sånt varmer når bestemor og áddjá, som er bestefar på samisk, bor helt oppe i Alta. Svaret fra svigermor kom med en gang, og det inneholdt kun ett ord: «alarmerende.»

Anne Rimmen nikker, med alvor i det grønne blikket:

– Det ene ordet sa egentlig alt. Jeg vet jo hvor mange timer og dager hun har brukt på å bekymre seg for sønnen sin opp gjennom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer