Kreft

- Jeg har mistet halve hjertet mitt

Knapt ett år etter bryllupet sovnet den modige 19-åringen inn.

KREFT: Tenåringene Chase og Sadie Smith giftet seg i april 2020 - etter at han fant ut at han var rammet av kreft. Ett år senere sovnet han inn med kona Sadie ved sin side. FOTO: Amy Phipps Photography // YouTube
KREFT: Tenåringene Chase og Sadie Smith giftet seg i april 2020 - etter at han fant ut at han var rammet av kreft. Ett år senere sovnet han inn med kona Sadie ved sin side. FOTO: Amy Phipps Photography // YouTube Vis mer
Publisert

Våren 2020 giftet det unge paret Sadie Mills og Chase Smith seg i oppkjørselen til hennes foreldre - på akkurat det samme stedet der de falt for hverandre for aller første gang.

Bare noen uker før bryllupet hadde Chase fått beskjed fra legene om at han bare har måneder igjen å leve. Den sjeldne kreftformen Ewings sarkom, som han har levd med siden han var 12 år, hadde slått ut for fullt igjen.

Tenåringene Sadie og Chase ville ikke kaste bort dyrebar tid, og lovet hverandre evig troskap foran venner og familie bare fire dager etter at han hadde gått ned på kne.

Men de fikk bare mulighet til å leve som mann og kone i knapt ett år.

Fikk lov til å gi slipp

Om formiddagen 4. april 2021 - tre uker før de skulle ha feiret papirbryllup - sovnet 19-åringen Chase inn i familiehjemmet i Bargersville, Indiana, i USA. Ved sin side hadde han kona Sadie.

Til lokalavisen Indianapolis Star åpner hun opp om den tragiske hendelsen, og den siste tiden hun hadde med ektemannen:

- Han sa: «Jeg elsker deg. Du må bekymre deg null prosent». Jeg hvisket til ham at alt kom til å gå bra, og at han hadde vunnet denne kampen. Jeg fortsatte med å forsikre ham om at det var greit å gi slipp. At tiden var inne for at han skulle møte Gud, uten mer smerte eller lidelse, forteller Sadie til lokalavisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer