Når Kjemien Stemmer

- Jeg har møtt drømmemannen

«Når kjemien stemmer»-Maren (31) forteller om tiden før, under og etter innspillingen.

NÅR KJEMIEN STEMMER: Til KK.no forteller Maren at det ikke klaffet med Olaf på grunn av blant annet avstanden mellom dem.  Foto: NTB scanpix
NÅR KJEMIEN STEMMER: Til KK.no forteller Maren at det ikke klaffet med Olaf på grunn av blant annet avstanden mellom dem. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av august hadde realityserien «Når kjemien stemmer» premiere på NRK. 

Serien, som strekker seg over seks episoder, handler om Maren Ringnes Rogstad (31) som skal finne sin perfekte biologiske match blant sju menn i alderen 20 til 35 år ved hjelp av en rekke vitenskapelige dating-eksperimenter inspirert av instinktene hos dyr.

De syv «Frierne», Fredrik Wollan (27), Jon Nielsen Aure (30), Robert Normann Vikestad (32), Frank Lyngtun (35), Erik Andreas Lydersen (28), Olaf Kvendbø (33) og Eivind Fosskaug Hammer (26) skal vise seg fram og imponere Rogstad i utfordringer som blant annet brøling i skogen, sensuell novellelesing og bryting. 

Denne måneden ble siste episode sluppet, og i den forbindelse har vi tatt en prat med Rogstad om realityserien, valget hun tok til slutt og hva som har skjedd siden innspillingen. Hun forteller at påmeldingen var et spontant innfall hun fikk da annonsen til programmet poppet opp på NRK’s nettsider. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer