Å miste et barn:

- Jeg har vært bevisst på ikke å dyrke sorgen

Cecilies sønn Oliver var bare 16 måneder gammel da han døde. Hun er bestemt på at dette ikke skal få definere hvem hun er.

Å MISTE ET BARN: – Jentene vet at de har en bror som døde da han var liten, og de snakker ofte om ham, sier Cecilie Bye om døtrene Andrea (11) og Filippa (9). FOTO: Privat
Å MISTE ET BARN: – Jentene vet at de har en bror som døde da han var liten, og de snakker ofte om ham, sier Cecilie Bye om døtrene Andrea (11) og Filippa (9). FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er sikkert bare trøske, tenkte Cecilie Bye da sønnen Oliver fikk en infeksjon i munnen da han var sju måneder gammel. Fastlegen ga henne Mycostatin til å smøre på, og det hjalp. Da flasken gikk tom, var kuren i utgangspunktet over, men etter bare noen timer blusset blemmene i munnen til Oliver opp igjen. Cecilie dro tilbake til legekontoret for å fornye resepten, men fastlegen var opptatt. En turnuslege var ledig, og etter å ha sett på Oliver, ville han ta noen blodprøver. En uke senere gikk alarmen, og familien måtte inn på Rikshospitalet med en gang.

– Legene hadde ikke så mye informasjon å gi oss, annet enn at det var noe som ikke var som det skulle med immunforsvaret til Oliver. I begynnelsen ble vi forespeilet at det muligens ville bli nødvendig å komme til sykehuset for å få medisin en gang i måneden, og det kunne vi jo leve med, forteller Cecilie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer