Marion Ravn:

- Jeg har veldig troen på kjærligheten

Marion Ravn drømmer om familie – og om å lage den store hitlåten som alle synger med på.

FOTO: Thomas Qvale
FOTO: Thomas Qvale Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

New York 2004. 20 år gamle Marion Ravn sitter alene i en leilig­het på Union Square på Manhattan. Flere etasjer ned tuter gule taxier, og forretningslivet går sin hektiske gang. Selv sitter Marion med gitaren i fanget og sliter med inspirasjonen. Bak seg har hun fire år i teenage-­sensasjonen «M2M» med venninnen Marit Larsen og turneer verden over. Men det var henne, Marion, sjefene valgte å satse på da plateselskapet plutselig droppet duoen. I norske medier er Marion framstilt som den som dolket venninnen sin i ryggen. Etter ett år i Stockholm, der Marion har spilt inn den solo­platen, bor hun nå i New York, klar for den store lanseringen.

– Jeg var mye alene, men jeg var veldig sta og ville ikke fortelle foreldrene mine at jeg var ensom, sier Marion Ravn (36).

– Jeg hadde ikke venner heller, siden jeg var så ung og ikke gikk på skolen. Men jeg ble veldig godt kjent med meg selv, da.

Hun beskriver måneder i verdensbyen. Mens «The Doors» og «Nirvana» runget fra høyttalerne, øvde hun på grep, og gitaristen i «Meatloaf» kom innom jevnlig for å lære henne å bli flink på gitar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer