Dødsulykke:

– Jeg husker Julies skrik fra baksetet. Fra Kim og Benjamin kom det ingen lyder

Da Marthe (36) fikk vite at mannen og sønnen hadde dødd i den fatale ulykken, bestemte hun seg for å klare det umulige.

DØSULYKKE: - Hele livet mitt raste sammen. Men jeg levde, og visste allerede da at jeg måtte kjempe for å skape et godt liv for Julie. FOTO: Astrid Waller
DØSULYKKE: - Hele livet mitt raste sammen. Men jeg levde, og visste allerede da at jeg måtte kjempe for å skape et godt liv for Julie. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Familien på fire hadde levert hunden på kennel for en dag, slik at de kunne være i fornøyelsesparken i Danmark så lenge de ville. Det var siste dag i sommerferien, datoen var 6. juli 2019. På vei mot fornøyelsesparken måtte de krysse en jernbaneovergang. Kim André Nielsen kjørte. Han var 34 år, sønnen Benjamin skulle fylle åtte år om fire dager og datteren Julie var seks. Barna satt i baksetet og hørte lydbok.

– Det siste jeg husker er at Kim stoppet bilen i det jeg opplevde som en uoversiktlig jernbaneovergang. Jeg kan ikke huske rødt lys. Men jeg husker lysene fra toget som nærmet seg, så ble alt svart, sier Marthe stille.

– Det neste jeg husker er Julies skrik fra baksetet. Hun gråt sårt, jeg ville hjelpe henne, men satt fast. Fra Kim og Benjamin kom det ingen lyder.

Skjønte at hun hadde mistet dem

KK besøker Marthe i huset som en gang rommet en lykkelig familie på fire, men som nå bare har to beboere. Marthe og Julie bor i Hokksund, i det samme huset de bodde i sammen med Kim og Benjamin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer