Brystkreft:

- Jeg kjenner ofte på at jeg savner puppen min

Tre måneder etter at Remsell ble kjæreste med Thomas, oppdaget hun en kul i brystet.

20. februar i år
kom lille Nickolai til
verden, knapt tre og
et halvt år etter at
Remsell Oquila fikk
diagnosen brystkreft. FOTO: Merete Otterdahl-Jensen
20. februar i år kom lille Nickolai til verden, knapt tre og et halvt år etter at Remsell Oquila fikk diagnosen brystkreft. FOTO: Merete Otterdahl-Jensen Vis mer
Publisert

Remsell Oquila (32) fra ­Filippinene har bodd i Norge i ti år. Hun er takknemlig for det norske helsevesenet.

– Hadde jeg bodd på Filippinene, ville jeg ikke hatt råd til behandling da jeg fikk brystkreft. Da hadde jeg kanskje ikke levd i dag, sier Remsell nøkternt.

Så begynner hun å gråte.

– Jeg er så takknemlig for at Thomas har vært der for meg hele tiden. Likevel følte jeg meg alene da jeg ble syk. Mine foreldre og mine tre søsken bor på ­Filippinene, og jeg savnet dem så inderlig.

Thomas Blomberg (41) fulgte den vakre kvinnen fra Filippinene på Instagram. Han bodde på Tretten i Gudbrandsdalen sammen med datteren Leah Sophie (11). Remsell bodde på Hamar. Da Thomas tok mot til seg og tok kontakt, var ikke Remsell særlig interessert. Hun var 28 år, jobbet som renholder, hadde gode venner og trente mye.

– Jeg var opptatt av å holde meg slank og muskuløs, sier Remsell.

– Og jeg tenkte at menn som kontaktet meg på grunn av bilder på Instagram, bare var ute etter én ting. Men Thomas var annerledes. Han ga ikke opp så lett, og jeg gikk med på å treffe ham i 2015. Det ble mange dater, og Thomas var tålmodig og behandlet meg med respekt. Det satte jeg stor pris på, og jeg skjønte at han var seriøs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer