Linnea Myhre

- Jeg kjenner på presset etter å sprøyte ting inn i kroppen og i ansiktet for å ikke se gammel ut

«Bloggerne»- og bokaktuelle Linnea Myhre (29) trekker paralleller mellom seg selv og hovedkarakteren i hennes nye roman «Meg, meg, meg».

VOKSENSKILLET: Linnea Myhre er for tiden aktuell med sin nye roman «Meg, meg, meg» - som omhandler overgangen fra å være barn til å bli voksen, og det presset som følger med å bli eldre. Det kjenner 29-åringen på personlig også. FOTO: Astrid Waller
VOKSENSKILLET: Linnea Myhre er for tiden aktuell med sin nye roman «Meg, meg, meg» - som omhandler overgangen fra å være barn til å bli voksen, og det presset som følger med å bli eldre. Det kjenner 29-åringen på personlig også. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se for deg en ung kvinne i slutten av 20-årene. Flink, vakker og med masse stå-på-vilje. Eller, i alle fall en vilje som gjør at hun presser seg selv til det ytterste, selv om hun egentlig ikke orker eller kan. Står trening på dagens timeplan, er det uten forbehold. Det er bare å glemme å lytte til kroppen om halsen er tett eller underlivet verker - gjøremålene består.

Dessuten er hun litt forvirret og undrende over hvem hun egentlig er og hva hun ønsker å gjøre. Hun pakker kofferten og reiser til LA uten noen andre mål eller ambisjoner annet enn å egentlig «finne seg selv», og på veien dit dukker opp en del utfordringer hun ikke er helt forberedt på. Små hint tar henne tilbake til barndommen og hvordan den har formet henne som voksen. Men... Hvordan vet man om man er ung eller voksen? Og hva vil man egentlig bruke det éne livet sitt på?

Denne historien handler ikke om Linnea Myhre, men hovedkarakteren i den nye boka «Meg, meg, meg». Moldenseren trekker likevel mange paralleller mellom boken og sitt eget, virkelige liv.

29-åringen er et friskt pust i en rosabloggverden blant lipglosser, Barrys Bootcamp og extensionshår. Hun har siden hun startet bloggen sin i 2007 blitt omtalt som «sinnabloggeren» av blant andre pressefolk og bloggkolleger. Den som ofte er bitter og irriterer seg over ting. Du vet, den som faktisk tar seg bryet å kritisere om det er noe hun ikke liker og påstår selv at er lei av det meste. «Alt du vet er feil» var tittelen på den første bloggen hennes. Senere ble Brusbloggen et faktum. Og selvfølgelig, hun er dama til musiker Sondre Lerche.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer