Farmen

- Jeg kom inn på badet, og så Sander ligge på gulvet

Kort tid senere var Sander (23) på vei til Rikshospitalet i luftambulanse.

FARMEN: Plutselig ble Bård dratt ut av Farmen-bobla, og hjem til et fem ukers langt mareritt. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
FARMEN: Plutselig ble Bård dratt ut av Farmen-bobla, og hjem til et fem ukers langt mareritt. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Farmen-eventyret tok en veldig brå og uventet slutt for Bård Kristiansen (52), da han tidlig en onsdagsmorgen ble tatt til side av en av produsentene.

Han skjønner raskt at det er alvorlig, da produsenten er tydelig preget, men det er likevel vanskelig å ta innover seg, langt inne i Farmen-bobla.

Vi spoler «100 år» frem i tid: Både Bård og samboeren Janne Larsen (52), og Nicolai Kristiansen (24) bor i Oslo, men Janne jobber i Askim. Denne tirsdagskvelden hadde hun spist middag med noen kollegaer i Askim, og ettersom sønnen hennes, Sander (23), bor sammen med bestefaren i samme by, ville hun å sove over hos dem.

- Sander lå på gulvet

Sander fortalte at han hadde spilt golf, men at han nå hadde fått så vondt i hodet at han gikk opp i andreetasjen for å legge seg. Janne sto og pratet litt med bestefar, før hun gikk opp for å legge seg hun også.

- Da jeg kom på badet, så jeg at Sander lå på gulvet. Han fortalte at han hadde kastet opp flere ganger, så han ville være nærme toalettet. Jeg sa at han ikke kunne ligge der, så jeg hentet en bøtte, og han la seg i sengen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.