Hodeskade:

- Jeg lå rolig og ventet på døden

Da Bente (54) kom til seg selv etter fallet på isen, lå hun utenfor garasjen. Hun satte seg i bilen og kjørte til jobb. Det har hun angret på senere.

HODESKADE: Før hodeskaden hadde Bente mange baller i lufta, det klarer hun ikke lenger. FOTO: Astrid Waller
HODESKADE: Før hodeskaden hadde Bente mange baller i lufta, det klarer hun ikke lenger. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Bente Cecilie Ranhoff valgte karriere fremfor barn. Hun er cand.mag. i juss og i økonomi, og har hatt ansvarsfulle jobber der hun har gitt alt.

I tillegg var Bente den fødte leder, som påtok seg verv på flere arenaer. Hun likte å ha en finger med i spillet der hun kunne.

– Jeg har aldri vært redd for å påta meg ansvar. Jobben var en stor del av livet mitt, og jeg både leverte og presterte. Strikken kunne strekkes langt, fordi jeg ikke hadde spesielle forpliktelser på hjemmeplan. Det var et bevisst valg, forteller hun.

– Jeg taklet å ha mange baller i luften på en gang, uten å miste kontrollen. Derfor er det ekstra sårt at hodet mitt ikke fungerer på høyt gir lenger. Hadde det ikke vært for min kjære mann, som jeg giftet meg med i august 2019, vet jeg ikke om jeg hadde orket dette livet.

Bente forteller at skogkatten Mio betyr svært mye for henne, og at det blir mange kosestunder når formen er dårlig. Bentes niese og nevø er viktige, Bente elsker å være tante. Dessuten får hun foreldrene sine på middagsbesøk hjemme på Slependen hver søndag, det er også en hyggelig tradisjon. Men jobben er dessverre et avsluttet kapittel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer