Lena Selnes

– Jeg lever et slags dobbeltliv

Lena Selnes (28) er kjæreste med fotballproff Alexander Sørloth og lever et fasjonabelt liv, samtidig er hun praksisstudent i barnehage.

LENA SELNES: Lite visste det unge paret at deres første date på fjelltur skulle føre dem dit de er i dag. Nå reiser de verden rundt og opplever ting de færreste kan drømme om. FOTO: Skjermdump Instagram/@Lenaselnes
LENA SELNES: Lite visste det unge paret at deres første date på fjelltur skulle føre dem dit de er i dag. Nå reiser de verden rundt og opplever ting de færreste kan drømme om. FOTO: Skjermdump Instagram/@Lenaselnes Vis mer
Publisert

Lena Selnes (28) reiser rundt i verden og ser kjæresten Alexander Sørloth (27) spille på noen av verdens største fotballarenaer. Samtidig er den jordnære jenta fra Vesterålen masterstudent i spesialpedagogikk, og du kan like gjerne finne henne i barnehagepraksis i vinterdress, som på en fotballstadion sammen med verdens beste fotballspillere.

Selv kaller hun det et slags dobbeltliv, men ikke i en negativ forstand. Hun trives med alt hun får oppleve sammen med et av Norges største fotballtalenter, samtidig som hun har skapt seg rom til å følge sin egen karrierevei.

I 2015 bodde den blide 28-åringen i Bodø, og det var her hun møtte det som skulle bli hennes kjæreste gjennom mange år. Trønderen Alexander var på utlån til Bodø/Glimt fra Rosenborg, og han inviterte henne med på en sporty date.

En første date på tur i den vakre nordnorske fjellheimen, førte til flere dater, og alt klaffet for det unge paret. Lena var 20 år og elsket livet i Bodø, mens hun uforventet møtte sitt livs kjærlighet. I åtte år har Alexander og Lena vært et par, og stort sett alle årene har vært preget av avstand i større eller mindre grad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer