Marit Bjørgen

– Jeg løper mer enn på lenge

Gullstjerna Marit Bjørgen er i vinden som aldri før – bokstavelig talt.

FORTSATT AKTIV: Selv om Marit Bjørgen har lagt opp skikarrieren, og nå konsentrerer seg om å være mamma, betyr det ikke at hun har lagt seg på sofaen. På Instagram nylig røper Marit at løper mer enn på lenge. FOTO: Skjermdump Instagram/@mabjoerg
FORTSATT AKTIV: Selv om Marit Bjørgen har lagt opp skikarrieren, og nå konsentrerer seg om å være mamma, betyr det ikke at hun har lagt seg på sofaen. På Instagram nylig røper Marit at løper mer enn på lenge. FOTO: Skjermdump Instagram/@mabjoerg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert sett dem, bølgen av joggere som farer forbi mens du selv er ute på en gåtur. Eller er du kanskje en av dem selv? Som har kastet deg på joggebølge, for å sikre deg litt bevegelse mens du holder hjemmekontor?

En av dem som alltid har vært aktiv er uten tvil Marit Bjørgen.

KK har tidligere skrevet om at Norges kanskje største idrettsutøver gjennom tidene nå koser seg som tobarnsmor til sønnene Marius og Ola, og at hun ikke angrer på at hun la opp.

AKTIV MOR: Avtroppende skistjerne Marit Bjørgen ligger ikke på latsiden, og røper at hun løper mer enn på lenge. FOTO: Astrid Waller/KK
AKTIV MOR: Avtroppende skistjerne Marit Bjørgen ligger ikke på latsiden, og røper at hun løper mer enn på lenge. FOTO: Astrid Waller/KK Vis mer

Marit fortalte også spøkefullt i et intervju med KK at dersom hun skulle ha flere barn, måtte hun skaffe seg en ny mann. Se videoen her:

FÅ MEG NY MANN: Marit Bjørgen er stolt mamma til sønnene Marius (4) og Ola (1). I et intervju med KK fortalte hun om hvordan det var for Marius å bli storebror - og hvorvidt han kommer til å bli det igjen. Reporter: Hege Lovstad Toverud. Video: Embla Hjort-Larsen. Stillbilde: Scanpix. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Fortsatt aktiv

Nylig røpet Marit at hun til tross for fine dager med sønnene, har tid til mer enn å være mor.

På instagramprofilen sin @mabjoerg, skriver hun at hun faktisk løper mer enn på lenge, fulgt av et friskt bilde der hun langer ut med vind i håret.

På kontoen kommer hun også med tips for et mer aktivt liv i denne tiden der mange er mye hjemme:

– Sikkert mange som kjenner seg igjen i at det kan være utfordrende og krevende å være småbarnsforeldre i denne tiden. Derfor tror jeg det er veldig viktig å gi hverandre litt egentid. For meg funker det med litt trening ute i frisk luft eller bare i naborommet. Med litt påfyll av endorfiner er jeg raskt fulladet med ny energi, skriver Marit på Instagram, etterfulgt av noen glade emojis.

Hun legger til:
– Ikke minst får både gutta og mannen i huset en blidere mamma. #egentid.

Bekrefter trend

KKs treningsekspert Christian Torp bekrefter at Marit Bjørgen ikke er den eneste som løper mer enn vanlig. Han tror at mange benytter hjemmekontortiden til å komme seg ut og i bevegelse.

– Det er flott at mange kommer seg ut og løper. Husk å varme opp og tøye ut, og ikke gå for hardt ut. Formen er ikke nødvendigvis den samme som når du avsluttet løpesesongen i fjor, sier Torp til KK.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer