Emilie Nereng

- Jeg manglet selvkontroll

Emilie Nereng (26) forteller at hun har skammet seg mye, men at hun ikke gidder å fremstå som perfekt når hun ikke er det.

TAP AV KONTROLL: Emile Nereng åpner opp om utfordringer knyttet til mat. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
TAP AV KONTROLL: Emile Nereng åpner opp om utfordringer knyttet til mat. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

I slutten av august ble det kjent at matinfluenser og ernæringsrådgiver Emilie Nereng (26) skulle selge leiligheten, da hun og samboeren Torgeir Glomnes Johansen hadde bestemt seg for å ende forholdet.

Emilie har vært åpen om at det er tøft å stå i et brudd, og for noen uker siden fortalte hun ved hjelp av Instagrams historiefunksjon at hun hadde tatt på seg litt for mange prosjekter den siste tiden:

- Jeg har en tendens til å glemme at det jeg er gjennom med brudd, flytting, komme på plass i ny leilighet, og å pusse opp denne, krever en enorm mengde energi fra meg, mens jeg velger å ta på meg alle andre prosjekter også, som jeg også synes er gøy. Det har blitt en vanvittig mengde for meg nå, sa hun.

Videre fortalte hun at hun var oppe til klokken 22-23 på kvelden, hvor hun enten pusset opp eller jobbet.

- Jeg har ikke hatt en eneste dag med pause. Jeg kjenner at jeg har vært på randen til å knekke sammen, delte hun åpenhjertig.

Utfordringer med mat

Kort tid etter at Emilie delte utfordringene hun sto i, ble hun syk, og sykemeldt i en uke. I går åpnet hun opp om utfordringer knyttet til mat – noe det satt langt inne å dele, i en Instagram-post.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer