Du leser nå KK pluss

- Jeg måtte bli 40 år før jeg for alvor fikk orden på livet

Lene Alexandra Øien åpner opp om traumer, angst og psykiske problemer i ny serie. - Jeg vil vise at det er mulig å gjøre en endring.

FREGNEDRYSS: Lene Alexandra forteller at hun dagdrømte om å bli popstjerne omtrent fra hun kunne gå. Livet skulle by på popestjernedrømmen - og en rekke andre opp- og nedturer. Foto: Privat
FREGNEDRYSS: Lene Alexandra forteller at hun dagdrømte om å bli popstjerne omtrent fra hun kunne gå. Livet skulle by på popestjernedrømmen - og en rekke andre opp- og nedturer. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det å vende tilbake til åstedet, er et uttrykk knyttet til kriminologi og politietterforskning. Men terminologien kan godt brukes i tilfellet Lene Alexandra Øien (41), tidligere artist, nakenmodell, stripper, sanger og realitystjerne - i konsepter som «Robinsonekspedisjonen», «71 grader nord», «Skal vi danse», «Idol» og «Fangene på fortet», og to opptredener i MGP.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer