Tinashe Williamson:

- Jeg måtte slutte å gi mobberne makt!

Tinashe (32) ble mobbet alle årene på barneskolen. Hun ble helt urin på, oversett og fortalt at hun og den mørke huden hennes ikke hørte hjemme der.

TINASHE WILLIAMSON: - Det er de norske verdiene, normene og språket som er mine, selv om jeg ikke ser slik ut, sier Tinashe til KK. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
TINASHE WILLIAMSON: - Det er de norske verdiene, normene og språket som er mine, selv om jeg ikke ser slik ut, sier Tinashe til KK. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hun sitter overfor oss og lyser. Det finnes ingen bedre måte å beskrive det på. Det store smilet, de hvite tennene, de gnistrende øynene, den nesten overjordiske skjønnheten. Og det dyrekjøpte behovet for å omgi seg med åpenhet og godhet. Det rett og slett gnistrer av Tinashe Wiliamson.

Podkast-programlederen, modellen, PR-dama, og nå også skuespilleren, åpner dørene til hjemmet hun deler med mannen Odd-Magnus «Odda» Williamson og datteren India. Det vil si, for tiden holder ektemannen hus i Bergen, der han spiller inn nye episoder av dramaserien «Aber Bergen». Derfor pendler ekteparet til hverandre i helgene, og Tinashe er akkurat kommet fra Flesland.

I leiligheten på Løkka er det for anledningen ryddet grundig. Angivelig nødvendig.

– Det bor en hippiedame inni meg som ønsker å ha klærne mine hengende framme der jeg kan se dem. Oddi (som Tinashe kaller han, red. anm.), blir gæren av det. Jeg er veldig opptatt av å ha det rent, men er rett og slett veldig rotete av meg. Ingen gjester må åpne skuffene her, og for all del ikke kjøleskapet. Da snakker ting til deg, ler hun selvironisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer