Cecilie Leganger

- Jeg merket med en gang at han var grensesprengende mann

Den første samtalen mellom dem var så fortrolig at den aldri ville noen ende ta. Det neste som skjedde var at de fortsatte å ringe og holde kontakten.

FORELSKET: Cecilie og Hans Petter sier det er mange som er overrasket over at de to skulle bli et par - det er de overhodet ikke overrasket over selv. FOTO: Privat
FORELSKET: Cecilie og Hans Petter sier det er mange som er overrasket over at de to skulle bli et par - det er de overhodet ikke overrasket over selv. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

- Genetisk sett har jeg vanvittig mye temperament. Det var det som utviklet mitt alter ego på håndballbanen - selve krigeren i meg.

Hun er blitt omtalt som en av verdens beste målvakter på håndballbanen. Som håndballens Ronaldinho. En fryktet motstander og som en vegg i buret. I stedet for å leve som en villmann i livet ellers, fikk Cecilie Leganger (45) utløp for all frekkhet i idretten.

I hver eneste kamp kjempet hun om seieren som et ekte råskinn. Blod, svette og tårer var satt på spill. Nesten litt på kanten - uten å være ufin, selvfølgelig.

Hun innrømmer at hun elsket den energien det førte med seg. Adrenalinkicket slo til, om og om igjen.

- Jeg synes det er veldig rart å kjenne på de tingene selv; Jeg er jo egentlig veldig følsom for bråk, og så glad i stillhet. Det beste jeg vet er å sitte med kaffekoppen i hånda og bare glo ut på stille hav og observere måkene som flyr forbi.

- Og så elsker jeg å være en kokende galning med 15 000 tilskuere med trompeter og kubjeller i publikum.

- Alt til sin tid, altså.

Hun humrer.

Mange likheter

KK gjør et intervju med den tidligere håndballegenden og hennes samboer, Hans Petter Gundersen (67). De snakker engasjert om deres felles fascinasjon for livets store kontraster - om måken over havet og støyen i håndballhallen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer