Årets stjerneskudd:

– Jeg ønsker å bane vei for andre og vise at det er plass til dem som ser annerledes ut

Rawdahs historie er en historie om reise seg. Å gjøre det beste ut av det. Hun ble født i et Somalia i borgerkrig og var baby da familien ble plassert i flyktningleir. De siste to årene har gjort kometkarriere i motebransjen.

RAWDAH MOHAMED: – Jeg er så vant med å skille meg ut. Uansett hva jeg gjør, blir jeg lagt merke til, så da kan jeg like godt gjøre det jeg vil og se ut som jeg vil. Heller det enn å trå forsiktig, sier Rawdah om stilen sin. FOTO: Trine Hisdal
RAWDAH MOHAMED: – Jeg er så vant med å skille meg ut. Uansett hva jeg gjør, blir jeg lagt merke til, så da kan jeg like godt gjøre det jeg vil og se ut som jeg vil. Heller det enn å trå forsiktig, sier Rawdah om stilen sin. FOTO: Trine Hisdal Vis mer
Publisert

Alt skjedde i løpet av de siste to årene. Det har gått kjempefort! sier Rawhdah Mohamed da vi gratulerer henne med prisen «Årets stjerneskudd».

Det var mens hun bodde i London for et par år siden at hun begynte å legge ut sine første antrekksbilder på Instagram. Deretter gikk det bratt oppover. På et halvt år hadde hun fått 10 000 følgere. I dag har hun over 50 000 følgere, gjester showene til de store motehusene under moteukene og har vært omtalt i både Vogue og Elle internasjonalt.

KK har kåret henne til «Årets stjerneskudd» for hennes kometkarriere i motebransjen. At det er nettopp KK som tildeler henne prisen, er Rawdah ekstra glad for:

– Jeg har lest KK fra jeg var tolv år. Jeg var veldig interessert i hudpleie og fant mye om det i KK. Men jeg hadde ikke råd til å kjøpe bladet selv. Heldigvis hadde jeg tannregulering, og på venterommet hos reguleringstannlegen lå bladet. Jeg var der så mye at jeg fikk overtalt hun som jobbet der, til å abonnere, sier hun.

- Jeg ble dynket i søppelkassen

Rawdahs historie er en historie om reise seg. Å gjøre det beste ut av det. Og ikke å gi etter. Hun ble født i et Somalia i borgerkrig og var baby da familien ble plassert i flyktningleir.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer