- Jeg så for meg å føde i Antibac-køen utenfor sykehuset

En setefødsel midt under de strengeste koronatiltakene, og en barseltid omtrent uten besøk. Da er det godt å ha verdens beste svigermor.

Publisert

- Beklager rotet!

Smilet fyller omtrent hele døra, slik vi var forberedt på. Tåsens lokale Julia Roberts, også kjent som hele Norges Anne Rimmen, har ikke mistet bredden på signatursmilet, selv med to små og et hus delvis under oppussing. Det var i grunn det vi mistenkte. At hun ikke var typen som ble helt grå i fjeset av for lite søvn og fravær av egenpleie. At hun er en av de damene som liksom skinner på tur med barnevognen. For jo, da, de damene finnes. Og vi antar umiddelbart at Anne er en av dem. For Anne, som først og fremst oser av en sånn sporty, «effortless» glamour, må vel være en sånn nybakt mamma som har alt på stell?

– Her er det litt sånn … Anne smiler og gjør en slags avvæpnende håndbevegelse mens hun geleider under­tegnede til et ­egnet sted å sitte, forbi en garderobe som ikke helt er en garderobe ennå, noen arbeidsverktøy og småplanker som kanskje ikke er helt barnevennlige, samt noen legoskip som ifølge Anne ikke må demonteres, etter streng beskjed fra ­sønnen Ebbe (4).

Å møtes hjemme med behørig avstand og god Antibac-ing er akkurat litt lettere enn å møtes på en hotellrestaurant for øyeblikket, med en liten en vekselvis på gulvet og på armen. En ­liten en som i grunn dirigerer det meste for øye­blikket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer